Paula Seling, dezvăluiri despre fiica ei adoptată: „Este în familia noastră de șase ani”

Paula Seling a dezvăluit public că a adoptat un copil în urmă cu șase ani. Vedeta a făcut-o cunoscută pe Elena, o fetiță în vârstă de 9 ani, care a stat departe de lumina reflectoarelor până acum.

Paula Seling, dezvăluiri despre fiica ei adoptată: „Este în familia noastră de șase ani”

Paula Seling a adoptat o fetiță în urmă cu 6 ani, despre care foarte puțină lume știa. Artista a vorbit pentru prima dată despre fiica ei, Elena, în vârstă de 9 ani și cum a decis să înfieze un copil. Ba mai mult, cântăreața a vorbit despre cum i s-a schimbat viața în momentul în care a devenit mamă și de ce a ținut totul secret până acum.

Paula Seling, detalii despre fiica sa, Elena

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Paula Seling a dezvăluit detalii neștiute despre fiica ei, Elena, și a explicat de ce nu a făcut public faptul că a înfiat un copil. Potrivit declarațiilor sale, artista a dorit să ofere suficient timp pentru ca micuța să crească în familia lor și să se maturizeze destul încât să hotărască singură dacă își dorește să apară în public sau nu.

„Elena este în familia noastră de șase ani. Schimbarea vine doar în prezentarea ei în fața publicului. Am considerat important, până acum, să ne dăm timp de a se așeza toate în familia noastră, de a crește și de a fi suficient de matură încât să decidă singură dacă vrea sau nu să apară în viața publică. În ultima perioadă, s-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea. Și, iată, fata noastră superbă a crescut și ne bucurăm enorm de Elena!”

Foto: VIVA!

Paula Seling este cunoscută pentru firea foarte discretă și rar a oferit detalii din viața privată. Cu toate acestea, artista a precizat că a preferat să o țină departe de lumina reflectoarelor în urma unui incident pe care fetița l-a avut la grădiniță.

„Am ales discreția în fața opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite, la o grădiniță la care Elena a fost temporar și în urma căreia a venit plângând acasă. Viața unui copil în situația Elenei este destul de complicată, copiii, uneori, preiau discuții din cadrul familial și pot să se necăjească unii pe alții, în comunitate. Nu e vina lor, poate că societatea are anumite moșteniri din vremea veche, așa că am preferat să nu comunicăm această bucurie până când Elena nu va fi suficient de matură să înțeleagă ce i se întâmplă și să fie puternică în fața oricăror situații.”

După ce s-a speculat că ea și soțul ei au divorțat, Paula Seling a vorbit despre implicarea tatălui fetiței în creșterea sa:

„Cu toate întâmplările din viețile noastre, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei, îi este foarte apropiat și face tot posibilul să petreacă mult timp împreună. În ultima perioadă, media a început să scrie tot felul de lucruri, unele total pe lângă realitate. Nu mă afectează și nici nu doresc să comentez nimic. Însă, dacă o afectează pe ea, este grav. Într-o zi, m-a luat la discuții și mi-a spus că o prietenă i-a atras atenția asupra unui articol ce spunea că „Paula Seling nu are copii!.”

Citește și:
De ce s-a destrămat căsătoria dintre Adrian Mutu și Alexandra Dinu. Fostul fotbalist a făcut dezvăluiri

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people