Nicole Cherry s-a căsătorit civil! Imagini inedite de la cununia artistei și botezul fiicei sale, Anastasia

Nicole Cherry s-a căsătorit civil cu Florin Popa, în aceeași zi cu botezul fiicei lor. Artista a schimbat ținute spectaculoase, iar petrecerea a fost una pe măsură.

Nicole Cherry s-a căsătorit civil! Imagini inedite de la cununia artistei și botezul fiicei sale, Anastasia

Nicole Cherry este în culmea fericirii! Artista s-a căsătorit civil cu partenerul ei, Florin Popa, iar ieri au sărbătorit atât uniunea lor, cât și botezul fetiței lor, Anastasia.Artistaa postat imagini inedite din timpul pregătirilor, dar și de la petrecere, unde distracția a fost la ea acasă. Cu invitați pe măsură, Nicole Cherry a avut parte de două petreceri de vis, dovadă fiind și videoclipurile postate pe Instagram.

Nicole Cherry s-a căsătorit cu Florin Popa

Cântăreațaîn vârstă de 23 de ani a spus marele „DA” în fața stării civile, alături de Florin Popa, în vârstă de 31 de ani. Cei doi părinți au decis să se căsătorească în aceeași zi cu botezul fiicei lor, Anastasia, iar evenimentul a fost mai mult despre fetiță, decât despre cuplu. Cu toate acestea, familia și prietenii apropiați i-au sărbătorit cum se cuvine și s-au distrat de minune.

sursa: Instagram

Imediat după slujba de botez, unde au fost aduse lalele și mărgăritari, Nicole Cherry și Florin Popa au mers în fața ofițerului stării civile pentru cununia lor. Cei doi au spus „DA” în fața oamenilor dragi, iar emoțiile au fost prezente pe tot parcursul ceremoniei.

sursa: Instagram

Artista a schimbat ținute spectaculoase

Pentru cel mai important eveniment din viața ei,Nicole Cherrya strălucit și a ales să poarte o rochie albă superbă, semnată de Cristina Săvulescu. Aceasta era decorată cu pene în partea de sus și lăsa la vedere pantofii cu baretă. Pentru petrecerea de la restaurant, o locație exclusivistă aleasă de cei doi părinți, cântăreața a schimbat ținuta cu una ceva mai îndrăzneață.

sursa: Instagram
sursa: Instagram

Nicole Cherry a îmbrăcat o rochie albă, cu trenă și perle fine în partea de sus. Atracția principală a fost șlițul rochiei, foarte adânc, care a lăsat la vedere silueta artiste. Ținutele spectaculoase ale vedetei au făcut furori, iar fotografiile de nuntă și botez au ieșit exact așa cum și-au dorit.

sursa: Instagram

Cum artista știe cum să dea o petrecere de zile mari, aceasta i-a avut invitați pe Andra și Carmen Chindriș, care i-au încântat pe cei prezenți cu muzică bună. Distracția a fost în toi, iar Nicole a împărtășit cu fanii de pe Instagram cele mai spectaculoase momente. De asemenea, momentele de trandrețe dintre ea și soțul ei au fost nelipsite, artista fiind des surprinsă în brațele partenerului ei.

sursa: Instagram

Citește și:
Rihanna a născut! Artista și A$AP Rocky au devenit părinți pentru prima dată

Foto: Arhva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people