Nicole Cherry, declarații despre dorința de a deveni mamă pentru a doua oară: „Cu siguranță”

Nicole Cherry a vorbit despre dorința de a mai avea un copil și cum reușește să se împartă între viața de familie și cariera muzicală.

Nicole Cherry, declarații despre dorința de a deveni mamă pentru a doua oară: „Cu siguranță”

Nicole Cherry a devenit mamă pentru prima dată în luna noiembrie a anului 2021, iar de când a venit fiica ei pe lume,vedeta se declară cea mai fericită femeie. Artista a făcut declarații despre dorința de a mai avea un copil.

Nicole Cherry, despre cel de-al doilea copil

Cântăreața își dorește enorm și un băiat și cu siguranță vrea o familie mai mare.

„Cu siguranță o să am doi copii sau trei, dacă am un băiat am zis că nu o să mai fac, dar dacă nu o să am un băiat a doua oară, poate o să mai încerc și o să mai fac și al treilea copil. Dar, dacă voi avea băiat și fată, clar mă voi opri la doi. Asta dacă-mi iese din a doua oară, să fie băiat.”, a spus Nicole Cherry pentru Click!

Vedeta nu a apelat la ajutorul unei bone

De asemenea, vedeta a vorbit despre ajutorul pe care l-a primit pentru creșterea fiicei sale sale, Anastasia. Nicole Cherry s-a recuperat foarte repede după naștere și recent a lansat un nou hit care a ajuns pe primul loc în topurile muzicale. Ei bine, pentru ca toate să fie posibile, vedeta a avut parte chiar de sprijinul mamei sale.Cântăreața a spus că nu a dorit să apeleze la o bonă deoarece mama ei este cea mai bună alegere pentru fiica sa.

„Se ocupă mama, de cele mai multe ori, când am înregistrări la studio, emisiuni sau alte treburi ce nu-mi pot permite să o iau pe Anastasia cu mine. De altfel, eu reușesc să mă ocup de fetița noastră, alături de Florin, chiar și când suntem limitați cu timpul. Suntem niște părinți dedicați. Nu am apelat la bonă si nici nu vom apela”, a mai spus vedeta.

Nicole Cherry a declarat că și-a dorit mereu să fie o mamă tânără și se simte cât se poate de bine în această ipostază. Vedeta se ocupă de creșterea fiicei sale sale, iar partenerul ei, Florin Popa, este un adevărat sprijin. Cu toate că viața lor s-a schimbat radical, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată.

„Mă simt extraordinar, este cel mai frumos lucru pe care l-am primit de la viață. Mi-am dorit să fiu mamă tânără, chiar de fetiță întâi, iar tot acest bine, din prezent, mă face să declar că sunt cel mai binecuvântat om de pe lumea asta. Clar, viața mea de acum s-a schimbat, sunt mult mai responsabilă, dedicată fetiței noastre, cu tot ce înseamnă implicarea mea și a lui Florin, pentru a o crește și a o îngriji cât mai bine pe Anastasia.”, a mai spus artista pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Gina Pistol, apariție inedită la filmările de la Chefi la cuțite

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people