Natanticu, mesaj pentru fani după finala Asia Express: „Am fost singura echipă din concurs care…”

Natanticu, mesaj pentru fani după finala Asia Express: "Am fost singura echipă din concurs care…"

Cosmin și Eliza Natanticu au format una dintre cele nouă echipe care au participat în sezonul patru al concursului Asia Express. Cei doi au sperat până în ultima clipă că vor avea noroc să meargă mai departe pe Drumul Împăraților, însă competiția lor s-a oprit în semifinala show-ului.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Cosmin Natanticu a povestit despre ultimele momente petrecute în Israel, destinația finală de pe Drumul Împăraților.

Vezi video:

Cum au ajuns Cosmin și Eliza să fie eliminați din Asia Express

Din cele nouă echipe care au participat la emisiune, doar patru au ajuns în ultima etapă din Asia Express, în sezonul patru: Lidia Buble și Estera, Mihai Petre și Elwira, Cosmin și Eliza Natanticu, Cuza și Emi.

Încă din primele zile în Israel, Irina Fodor i-a anunțat pe concurenți că probele sunt mult mai dificile și că vor avea parte de un element-surpriză. Cuplurile de vedete au aflat că în cutiile despre care prezentatoarea TV le-a vorbit se află două nestemate verzi și una roșie. Ultimele echipe care ajung la ea din cursă vor alege un cufăr, care le va decide soarta din competiție.

Cosmin și Eliza Natanticu au primit două cufere cu pietre prețioase pentru că au ajuns pe ultimul loc de două ori, însă un cufăr au primit și surorile Buble.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people