Motivul pentru care Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu nu se căsătoresc: „Am trecut prin multe”

Andreea Marin a dezvăluit motivul pentru care ea și Adrian Brâncoveanu nu s-au căsătorit până acum.

Motivul pentru care Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu nu se căsătoresc: „Am trecut prin multe”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de aproximativ 6 ani și au rămas tot timpul discreți în ceea ce privește viața de cuplu. Cei doi nu au oferit foarte multe detalii despre relația lor, însă fosta prezentatoare TV nu s-a sfiit niciodată să spună cât este de fericită în această etapă a vieții ei. Totuși, deși cei doi se înțeleg de minune, nu se grăbesc să facă marele pas.

Fosta prezentatoare TV și Ștefan Bănică Jr. au divorțat în urmă cu mulți ani, ca mai apoi vedeta să se căsătorească cu Tuncay Ozturk. Din păcate, povestea lor de dragoste nu a durat foarte mult, iar de 6 ani este într-o relație cu Adrian Brâncoveanu. Cei doi au decis să nu se grăbească în privința oficializării, vedeta declarând că sunt foarte bine momentan.

„Nu e ceva în care să nu fi crezut vreodată (n.r. – căsătoria). Una e să n-ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să crezi sau să nu crezi într-o instituție. Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe… nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii. În ziua de azi, lucrurile sunt altfel decât atunci când erau părinții noștri, bunicii. Ei se luau pentru o viață și era frumos să-i vedem de mână la 70-80 de ani. În ziua de astăzi, oamenii sunt mult mai orientați spre interese care, în loc să-i unească, uneori îi dezbină. De aceea se întâmplă ce se întâmplă.”, a spus Andreea Marin pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

De asemenea, Andreea Marin a dezvăluit că trece printr-o perioadă foarte bună, iar partenerul ei îi este alături în fiecare moment. Vedeta se declară recunoscătoare pentru sprijinul oferit de către Adrian, fiind o femeie fericită și împlinită.

„Noi suntem într-o perioadă a vieții în care chiar considerăm că dragostea e cel mai important liant și dar totodată. Lucrurile materiale nu mă impresionează decât în măsura în care ele au o legătură cu sufletul. (…) (n.r. – comunicarea dintre noi) e mult mai așezată, mult mai matură, ne-am învățat unul pe celălalt. (…) Am ajuns să ne facă plăcere chiar și clipele în care pur și simplu stăm istoviți, după o zi de muncă, unul lângă celălalt în fața șemineului, fiecare cu cartea lui în mână. Chiar ne bucurăm de această stare de bine și de liniște, de pace interioară”, a declarat vedeta.

Citește și:
Mihai Morar, dezvăluiri despre viața de familie, după 16 ani de căsătorie: „Dacă ai un sens, lucrurile rezistă în timp'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people