Andreea Marin, dezvăluiri despre viața ei personală, după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a vorbit deschis depre viața ei personală.

Andreea Marin, dezvăluiri despre viața ei personală, după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc de 5 ani o frumoasă poveste de iubire, iar cei doi sunt de nedespărțiți. Vedeta de televiziune a dezvăluit de-a lungul timpului care este secretul relației lor fericite și cum reușesc să treacă peste greutățile din cuplu. În ciuda faptului că între cei doi este o diferență de vârstă de 10 ani, fosta prezentatoare TV a spus cum vede ea lucrurile.

Într-un interviu acordat recent, Andreea Marin a făcut declarații rare despre viața ei personală și a dat un sfat celor care își doresc o relație de cuplu frumoasă și stabilă.

„Eu cred că echilibrul e cheia și moderația în viață. Acesta este sfatul meu. Căutați echilibrul și moderația, nu fericirea sub formă de explozie, de exuberanță. Sunt frumoase și acele momente, dar nu poți trăi doar la cote înalte. Echilibrul îți aduce și liniștea și pacea de a te bucura de ceea ce trăiești.”, a declarat Andreea Marin pentru WOWbiz.ro.

În ceea ce privește secretul unei relații fericite, Andreea Marin a mărturisit că pune mare accent pe moderație și pe interesul acordat partenerului de cuplu și sprijinul reciproc.

„Moderația! Chiar și în dragoste avem nevoie de moderație și de bunătate. Pur și simplu, să îi dorești binele celui de lângă tine, să îl sprijin și să primești, firește, în reciprocitate sprijinul lui, pentru că altfel nu există o relație, ci doar o păcăleală. Cred foarte mult în ideea de cuplu când cei doi oameni sunt unul pentru celălalt, vin cu idei, își doresc binele și de aici se conturează și sentimentul de iubire. Iubirea nu este egoistă”, a mai mărturisit Andreea Marin pentru sursa citată.

Ce spune Andreea Marin despre diferența de vârstă dintre ea și partener

Andreea Marin este o fire deschisă și sinceră, iar când vine vorba despre dezvăluiri legate de relația sa, vedeta spune lucrurilor pe nume. Aceasta a oferit câteva dezvăluiri despre cum vede diferența de vârstă dintre ea și Adrian, într-o notă comică.

„Este mai tânăr cu 10 aproape 11 ani. Nu văd nicio problemă în asta. Nu este prima relație în care sunt cea mai vârstnică, pe de altă parte se ține bine bătrânica, în sensul în care văd oameni de vârsta mea care arată mult mai vârstnici. Din punctul ăsta de vedere nu există nicio urmă de problemă între noi.  Dacă ne vezi pe stradă nu spui ca există această diferență între noi și atâta vreme cât ne potrivim la minte, trup și suflet, nu văd nicio problemă”, a spus Andreea Marina în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Citește și:
Delia, declarații neașteptate despre relația cu soțul ei, Răzvan Munteanu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people