Margaret Qualley și Jack Antonoff stârnesc zvonuri legate de logodnă. Actrița s-a afișat cu un inel cu diamant

Margaret Qualley și Jack Antonoff s-ar fi logodit, au declarat surse apropiate ale cuplului, după ce actrița s-a afișat cu un inel cu diamant.

Margaret Qualley și Jack Antonoff stârnesc zvonuri legate de logodnă. Actrița s-a afișat cu un inel cu diamant

Margaret Qualley și Jack Antonoff s-ar fi logodit, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru People. Actrița, în vârstă de 27 de ani, i-a făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva muzicianul Bleachers, în vârstă de 38 de ani, a cerut-o în căsătorie atunci când a fost văzută purtând un inel superb cu diamante la Festivalul de Film de la Cannes.

Margaret Qualley și Jack Antonoff s-au logodit?

Qualley se afla în Franța pentru premiera celui mai recent film al ei, „Stars at Noon”, în care joacă alături de Joe Alwyn. Filmul a obținut la egalitate Marele Premiu la festival. Antonoff și vedeta din „Maid” au început să se întâlnească vara trecută, după ce au fost văzuți prima dată sărutându-se în New York în august 2021. Cei doi și-au făcut publică idila la începutul acestui an, debutând ca și cuplu la prânzul de decernare a premiilor AFI la începutul lunii martie, înainte de a participa împreună la Critics’ Choice Awards.

Cei doi au stârnit zvonurile legate de logodnă după ce actrița s-a afișat cu un inel cu diamante la Festivalul de Film de la Cannes.

sursa: Profimedia

În aprilie, Qualley l-a susținut pe Antonoff la gala Grammy 2022, unde acesta a fost nominalizat pentru albumul anului. Înaintea ceremoniei, a fost anunțat ca producător al anului, non-clasic, pentru munca sa la albumele „Gold Rush” de Taylor Swift, „Chemtrails Over the Country Club” de Lana Del Rey, „Solar Power” de Lorde și altele.

Actrița și Shia LaBeouf s-au despărțit în 2021

Antonoff s-a întâlnit cu Lena Dunham și Carlotta Kohl, în timp ce Qualley a fost văzută anterior alături de Nat Wolff și Pete Davidson. Cel mai recent s-a întâlnit cu Shia LaBeouf, dar se pare că s-au despărțit în ianuarie 2021, după ce FKA Twigs, în vârstă de 34 de ani, l-a dat în judecată pentru agresiune sexuală, violență și provocarea de suferință emoțională. Qualley și-a arătat apoi sprijinul pentru Twigs pe Instagram, dar LaBeouf a negat toate acuzațiile la adresa sa.

„În mod normal, nu m-aș adresa niciodată zvonurilor, dar mă deranjează ca cele mai importante prietenii și relații de muncă din viața mea să fie reduse la bârfe normative hetero stupide”, a scris Antonoff pe Twitter la acea vreme.

Citește și:
Kate Moss a depus mărturie în procesul de defăimare intentat de Johnny Depp împotriva lui Amber Heard

FOTO: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people