Irina Deaconescu, video emoționant cu fetița ei nou-născută

Irina Deaconescu și Cristi Manea și-au adus acasă cea de-a doua fetiță.

Irina Deaconescu, video emoționant cu fetița ei nou-născută

Irina Deaconescu și Cristi Manea trec prin unele dintre cele mai frumoase momente din viața lor. Proaspețiipărințiau adus-o acasă pe cea de-a doua lor fiică, Venus, iar prima întâlnire cu familia a fost extrem de emoționantă. Creatoarea de conținut a postat pe contul său de Instagram un video prin intermediul căruia a surprins reacția fiicei sale, Victoria, atunci când și-a văzut sora mai mică pentru prima oară.

Fiica Irinei Deaconescu a făcut cunoștință cu restul familiei

Irina Deaconescu a filmat un vlog inedit, începând de la plecarea din spital, de unde le-a luat fotbalistul Cristi Manea, până la momentul în care au ajuns acasă la Victoria. De asemenea, mama Irinei Deaconescu i-a așteptat acasă emoționată, alături de nepoata ei, a cărei reacție a fost adorabilă.

În momentul în care și-a întâlnit sora, Victoria a fost extrem de încântată, dovadă fiind zâmbetul său larg. La început timidă, aceasta s-a acomodat repede cu noua prezență înfamilieși chiar i-a transmis un pupic în aer surorii sale. Interacțiunea dintre cele două a fost surprinsă de părinții lor, care nu și-au mai încăput de bucurie.

Vloggerița a ales un nume special pentru fiica sa

Irina Deaconescu a dezvăluit la scurt timp de la nașterea fiicei sale ce nume au ales ea și iubitul ei pentru fiica lor. Deși lista de propuneri era deja pregătită, cei doi au venit cu o idee pe moment, iar cea mică poartă numele de Venus. Cu toate că pentru ei este un nume special, Irina Deaconescu a declarat că s-a confruntat și cu critici din partea internauților.

„Vă mulțumesc pentru toate mesajele. Sunteți minunați, evident că au apărut și răutăcioși care au impresia că au vreun drept de a-și da cu părerea despre numele ales de noi pentru copilul nostru. Pentru mine Venus e un nume foarte special, e un nume puternic. Dacă pe sora ei o cheama Victoria, care la fel, e un nume extraordinar de puternic, am zis că și pentru ea să alegem un nume”, a mărturisit Irina Deaconescu pe InstaStory.

Irina Deaconescu a împărtășit cu fanii imagini cu fiica ei, de la spital. Odată ajunsă acasă cu cea mică, a realizat un video emoționant pentru a le transmite urmăritorilor bucuria prin care trece în aceste momente familia ei.

Citește și:
Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, dezvăluiri după 10 ani de relație: „Am trecut împreună şi prin bune, și prin rele'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people