Irina Deaconescu a dezvăluit numele fiicei sale care abia s-a născut! „Au apărut și răutăcioși”

Irina Deaconescu le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare numele ales de ea și iubitul ei pentru cea de-a doua fiică.

Irina Deaconescu a dezvăluit numele fiicei sale care abia s-a născut! „Au apărut și răutăcioși”

Irina Deaconescu și Cristi Manea sunt în culmea fericirii. Vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil și a împărtășit vestea cu fanii de pe Instagram printr-un videoclip emoționant. Vloggerița a dezvăluit și numele pe care îl poartă fiica ei, alegerea având o semnificație aparte pentru cei doi părinți. Pe de altă parte, vedeta a spus că a atras și critici din partea internauților.

Ce nume a ales Irina Deaconescu pentru fiica sa

Proaspăta mămică nu i-a neglijat pe fanii de pe rețelele de socializare și a ținut legătura cu ei pe tot parcursul spitalizării. Vedeta a dezvăluit și cum se simte micuța, fiind nerăbdătoare să stea cât mai mult timp cu ea. În ceea ce privește numele, Irina a spus că a primit și comentarii răutăcioase din partea internauților, însă nu ia în seamă criticile.

„Vă mulțumesc pentru toate mesajele. Sunteți minunați, evident că au apărut și răutăcioși care au impresia că au vreun drept de a-și da cu părerea despre numele ales de noi pentru copilul nostru. Pentru mine Venus e un nume foarte special, e un nume puternic. Dacă pe sora ei o cheama Victoria, care la fel, e un nume extraordinar de puternic, am zis că și pentru ea să alegem un nume”, a mărturisit Irina Deaconescu pe InstaStory.

Vedeta și iubitul ei au primit mai multe propuneri

Irina Deaconescu a spus că numele Venus are o semnificație puternică pentru ea și Cristi Manea, motiv pentru care nici nu au mai stat pe gânduri. Cu toate că acest nume nu se afla pe lista lor de propuneri, vloggerița a susținut că ideea a venit ulterior.

„Trebuia să facem asta și pentru Venus și cred că numele a venit singur, cred că ea l-a trimis pentru că nu era pe lista noastră de propuneri de nume. Într-adevăr, am avut ceva cu tot ce ține de ceresc”, a adăugat iubita lui Cristi Manea.

Vedeta este în extaz și a împărtășit cu fanii imagini cu fetița ei, de la spital. Irina se simte cât se poate de bine după naștere și deja și-a însușit rolul de proaspătă mămică a două fetițe. Ba mai mult, aceasta a mai spus că au existat contradicții între ea și partenerul ei de viață în privința numelui, Aura, Luna sau Angela fiind printre propuneri.

Citește și:
Jamie Lee Curtis, dezvăluiri despre nunta atipică a fiicei sale. Ce rol va avea celebra actriță

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people