Inca un motiv pentru care o admiram pe Rihanna

Lumea are nevoie de mai multi oameni precum Rihanna.

Inca un motiv pentru care o admiram pe Rihanna

Rihanna a lansat o initiativa care arata cat de importanta este finantarea pentru domeniul educatiei.

Dupa cum bine stim, Rihanna este foarte pasionata de educatie si de arta, astfel incat, in ultima perioada, a ales sa se implice si mai mult in acest domeniu. Dupa ce a predat matematica pentru elevii de la o scoala din Malawi pe la inceputul anului, acum ne pregateste o alta surpriza placuta.

Prin intermediul platformei sale impresionante de pe 74 de milioane de urmaritori pe Twitter, Rihanna le-a scris liderilor mondiali, rugandu-i pe toti sa se implice in finantarea educatiei la nivel mondial.

Incepand cu Justin Trudeau, pana la Emmanuel Macron, Rihanna a transmis mesajul catre foarte multe persoane, ba chiar a trimis unele mesaje mult mai personale, spunandu-le: „Depind de voi!', iar unele autoritati deja au inceput sa ii raspunda.

Rihanna ne demonstreaza inca o data ca este un om minunat, care doreste in mod constat sa ajute, iar acest lucru ar trebui sa ne inspire pe fiecare dintre noi. Noi ii tinem pumnii si ne dorim sa reuseasca tot ceea ce isi propune pentru finaintarea educatiei la nivel mondial si nu numai.

Citeste si:
Ca orice regina care se respecta, Lady Gaga a purtat pantofi cu toc pentru o drumetie la munte

Text: Alexandra Cristina Miu
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people