Ilinca Vandici, despre lipsa încrederii de sine: „Nu eram conștientă de frumusețea sau valoarea mea”

Ilinca Vandici a recunoscut că s-a confruntat ani la rând cu lipsa încrederii de sine și nu se considera o femeie frumoasă.

Ilinca Vandici, despre lipsa încrederii de sine: „Nu eram conștientă de frumusețea sau valoarea mea”

Ilinca Vandici este printre cele mai cunoscute vedete TV din showbiz-ul autohton, care s-a remarcat pentru carisma ei. Ba mai mult, este considerată și printre cele mai frumoase femei de la noi, însă vedeta a mărturisit că nu tot timpul a fost conștientă de atuurile sale. Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” a recunoscut că până de curând a avut mari probleme în privința încrederii de sine.

De la începutul carierei sale în televiziune, când prezenta buletinul meteo, orizonturile vedetei s-au extins, iar acum este printre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Dincolo de frumusețea și trăsăturile sale, Ilinca s-a remarcat și prin discursul său. Deși acum este în topul preferințelor telespectatorilor, vedeta s-a confruntat mult timp cu lipsa încrederii în propria persoană.

Ilinca Vandici a vorbit despre lispa încrederii în propria persoană

Într-un interviu acordat pentru Cancan.ro, Ilinca Vandici a dezvăluit că până de curând nu a fost împăcată cu propria persoană și nu a fost conștientă de valoarea ei. Ba mai mult, aceasta nu s-a considerat o femeie frumoasă și abia recent a început să devină mai stăpână pe propria persoană.

„Foarte mari probleme am avut cu încrederea în mine, nu m-am considerat niciodată frumoasă, nimeni nu mi-a cultivat acest sentiment de iubire personală, de punere în valoare a aspectului fizic și nu numai, din păcate. Și atunci, cred că, până acum patru ani de zile, știam că sunt o tipă care arată bine sau care se îngrijește, dar nu eram conștientă de frumusețea mea sau valoarea mea. De când am început să lucrez foarte mult cu mine, să înțeleg anumite lucruri foarte importante. Sunt conștientă și de asta și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare seară și dimineață în care mă rog. Și îi sunt recunoscătoare pentru toate darurile pe care mi le-a dat, inclusiv frumusețea.„, a spus Ilinca.

Prezentatoarea TV a spus că a reușit să treacă peste aceste probleme abia după ce și-a acordat mai mult timp și răbdare și a început să lucreze mai mult la atitudinea ei. Cu toate acestea, Ilincăi nu i-a fost ușor să treacă peste aceste bariere, care au urmat-o mulți ani.

Dar repet, aveam foarte mari probleme cu încrederea în sine și până nu am reușit să lucrez această parte, n-am fost conștientă. Până acum ceva vreme, dacă îmi spuneai că-s frumoasă, nici măcar nu știam să primesc complimentul!„, a declarat Ilinca Vandici pentru sursa citată.

Citește și:
Gina Pistol a publicat o imagine adorabilă cu fiica ei, Josephine

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people