Cu ce probleme de sănătate se confruntă Ilinca Vandici. Vedeta a stat cu perfuzii trei zile

Ilinca Vandici și-a anunțat fanii de pe internet că se confruntă cu probleme de sănătate și a stat trei zile cu perfuzii.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Ilinca Vandici. Vedeta a stat cu perfuzii trei zile

Ilinca Vandici a avut nevoie de intervenția medicilor. Vedeta nu s-a simțit prea bine în ultima perioadă, iar timp de trei zile a stat cu perfuzii. Cu toate acestea, prezentatoarea TV nu și-a neglijat responsabilitățile și a participat la câteva evenimente chiar dacă starea de sănătate nu a fost tocmai bună.

Ilinca Vandici, detalii despre starea ei de sănătate

Prezentatoarea TV ține constant legătura cu fanii și i-a anunțat pe rețelele de socializare că ultimele zile au fost dificile. Ilinca a avut nevoie de intervenția medicilor, care i-au pus o perfuzie pentru trei zile. Starea de sănătate s-a agravat și prin participarea la evenimente, motiv pentru care nu a reușit să se odihnească așa cum ar fi trebuit.

Vedeta de la „Bravo, ai stil!” a spus că nu reușește să se repună pe picioare și nu înțelege de ce i s-a făcut rău încă de săptămâna trecută. Ilinca Vandici a povestit pe Instagram că în weekend a mers la o nuntă și un botez, sperând că își va mai reveni dacă face un efort. Din nefericire, starea ei s-a agravat.

„Ieri nu am mai făcut perfuzii, în schimb mi-a fost foarte rău, foarte rău. Am ținut eu neapărat să mă duc și la sală de dimineață. Deși nu ați crede pentru că am avut un weekend plin îmi este foarte rău. Vineri am făcut perfuzii, sâmbătă am făcut perfuzii, de la perfuzii m-am dus la nuntă. Duminică am făcut perfuzii, de la perfuzii m-am dus la botez. Că am zis dacă fac un pic de mișcare o să-mi fie bine”, a spus vedeta pe InstaStory.  

sursa: Instagram

Vedeta a avut nevoie de perfuzii

De asemenea, ea a specificat că are probleme cu somnul. Din cauza faptului că nu se odihnește bine, starea de rău s-a intensificat și oricât ar încerca să își revină, vedeta se simte tot mai slăbită. Ba mai mult, Ilinca a precizat că nu suportă să fie bolnavă și să treacă prin aceste stări.

„M-am simțit foarte bine după mișcare, doar că după amiază mi-a fost foarte rău. Problema este că acum mă simt efectiv umflată toată. Am un pic de treabă, sunt mai funcțională decât ieri… nu suport să fiu bolnavă, nu pot. Mă trezesc, iar adorm, iar ațipesc, iar în secunda doi mă trezesc. Măi, e a doua noapte. Aaaa și ca să nu uit să vă spun că de două nopți nu dorm. Eu nu-mi dau seama ce se întâmplă. Deci, efectiv adorm, îmi simt corpul moale, adorm și mă bucur că adorm, în secunda doi mă trezesc.”, le-a spus prezentatoarea de la Bravo, ai stil! fanilor de pe Instagram.

Citește și:
Mesajul tranșant transmis de Delia: Nu mai am toleranță pentru jeg uman'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people