Fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo, critici dure la adresa Georginei Rodriguez

Fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo a atacat-o pe Georgina Rodriguez pe rețelele de socializare, acuzând-o că și-ar fi făcut operații estetice și seamănă din ce în ce mai mult cu Kim Kardashian.

Fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo, critici dure la adresa Georginei Rodriguez

Fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo o critică pe Georgina Rodriguez pentru că s-a „transformat” în Kim Kardashian, în timp ce susține că partenera fotbalistului și-ar fi făcut operații estetice. Nereida Gallardo, în vârstă de 39 de ani, s-a întâlnit cu starul fotbalului timp de opt luni în 2008, iar acum conduce propriul salon de înfrumusețare în Insulele Baleare.

Fostul model se mândrește cu aproape 40.000 de urmăritori pe Instagram, unde promovează tratamentele din clinica sa, inclusiv reducerea nechirurgicală a grăsimii sau albirea dinților. La începutul acestei luni, proprietara micii afaceri a folosit-o pe partenera fostului ei iubit ca exemplu de celebritate care ar fi putut trece printr-o procedură chirurgicală, chiar dacă Georgina, în vârstă de 29 de ani, nu a dezvăluit niciodată în mod public dacă și-a făcut o intervenție estetică.

Fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo, atac la adresa Georginei Rodriguez

Săptămâna trecută, Nereida Gallardo a postat o fotografie veche, cu Georgina Rodriguez și un selfie mai nou pe care aceasta și l-a făcut pentru a demonstra cum s-a schimbat aspectul ei. După ce a adăugat săgeți roșii îndreptate spre nasul și gura ei, Nereida a scris: „Astăzi vom vorbi despre rinoplastie sau rinomodelare.”

Foto: Instagram

Ea a continuat apoi să explice diferența dintre cele două, spunând că una presupune o intervenție chirurgicală, iar cealaltă tehnici non-invazive pentru a obține „nasul la care ai visat întotdeauna.” Deși nu a specificat procedura la care crede că ar fi apelat Georgina Rodriguez, ea a fost în prima fotografie din postare.

De asemenea, în ultima sa postare, care a fost încărcată ieri, Nereida a aruncat o nouă lovitură la adresa Georginei când a postat alte două fotografii cu aceasta în comparație cu Kim Kardashian.

Foto: Instagram

„Georgina Rodriguez seamănă din ce în ce mai mult cu Kim Kardashian, ce părere aveți? O transformare impresionantă a amândurora”, a scris Nereida.

Cu toate acestea, postarea făcută de fosta iubită a lui Ronaldo nu i-a încântat pe fani, care au acuzat-o că este „îngrozitoare” pentru comparația pe care o face pe rețelele de socializare.

Citește și:
Andreea și Cabral Ibacka, imagini adorabile cu fiul lor, Tiago: „Zâmbet șugubăț'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people