Fiul Romaniței Iovan și-a surprins mama într-un mod inedit. Albert, premiat pentru inovație: „Foarte mândră”

Fiul Romaniței Iovan a primit un premiu pentru inovație.

Fiul Romaniței Iovan și-a surprins mama într-un mod inedit. Albert, premiat pentru inovație: „Foarte mândră”

Fiul Romaniței Iovan este un tânăr cu aspirații mari care a reușit, la doar 16 ani, să realizeze o creație inovatoare. Albert și-a făcut mama mândră cu ultima sa performanță, iar momentul nu a putut fi trecut cu vederea prea ușor. Vedeta a postat pe rețelele de socializare premiul obținut de fiul ei la un concurs important, alături de un mesaj emoționant.

Fiul Romaniței Iovan, realizare impresionantă la doar 16 ani

Albert pare să îi calce pe urma tatălui său, dar și celor mai cunoscuți oameni din industria automobilelor. Fiul vedetei a creat, la doar 16 ani, o mașină electrică. Pentru reușita sa impresionantă, Albert Iovan a primit și un premiu special, cu care mama lui s-a mândrit pe rețelele de socializare. La ceremonia de premiere de la final de an de la Școala Britanică din București, acolo unde învață fiul Romaniței Iovan, băiatul a primit premiul pentru inovație.

Proiectul a fost realizat de Albert, alături de o echipă cu care a muncit din greu pentru a realiza prototipul. Romanița Iovan s-a mândrit cu reușita fiului ei și a postat o fotografie pe internet cu trofeul obținut. Vedeta a transmis cât este de fericită, fiind o mamă foarte mândră de copilul ei.

„Ceremonia de decernare a premiilor de la Școala Britanică din București. Felicitări, Albert Iovan, pentru premiul primit pentru inovații, pentru construirea unei mașini electrice, alături de o echipă minunată. Sunt foarte mândră de tine”, a scris Romanița Iovan pe contul său de Instagram.

Albert este pasionat de mașini

Albert Iovan împarte aceeași pasiune cu regretatul său tată, pilotul Adrian Iovan. Fiul vedetei este pasionat de mașini și participă de doi ani la raliuri. Ba mai mult, chiar el declara în urmă cu ceva timp că pasiunea pentru automobile o are, cel mai probabil, de la tatăl său.

„Îmi doresc să fiu cât mai bun la ceea ce fac, apoi vreau să mă mut la raliuri până ajung la Campionatul mondial. Cred că am moștenit de la tata partea asta, să fiu bun sub presiune, căci el era cu avioanele, eu cu mașinile. Adrenalina tot de la el o am, el se dădea cu parașuta, îmi doresc și eu asta în curând„, a declarat Albert Iovan la Antena Stars.

Citește și:
Motivul pentru care Andreea Ibacka nu a fost invitată la botezul fiului Adelei Popescu: „Să dăm cărțile pe față'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people