Ellen DeGeneres a stabilit un nou record de premii castigate la People’s Choice Awards

Carismatica Ellen DeGeneres a fost unul dintre castigatorii evenimentului People's Choice Awards 2017.

Ellen DeGeneres a stabilit un nou record de premii castigate la People's Choice Awards

In cadrul evenimentului People’s Choice Awards 2017, Ellen DeGeneres a stabilit un nou record de premii castigate.

Ellen DeGeneres a strans pana acum 20 de premii People’s Choice, un record bine-meritat si cu o mare importanta tinand cont de faptul ca aceste premii sunt acordate in functie de preferintele fanilor.

In cadrul evenimentului din acest an, Ellen DeGeneres a castigat oremiile pentru Favorite Daytime TV host si Favorite Animated Movie Voice.

„Va multumesc, dragi oameni. Singurul lucru care m-ar face mai fericita – dar nu… nu mult mai fericita, deoarece si acum sunt fericita – ar fi fost daca as fi fost votata de catre animalele mele deoarece iubesc animalele si cred ca ele stiu cat de mult le iubesc. Insa animalele nu sunt suficient de organizate pentru a avea o ceremonie cu premii', a declarat Ellen DeGeneres.

Discursul de multumire a continuat in aceeasi nota amuzanta, in timp ce cantaretul Justin Timberlake, cel care i-a inmanat premiul, a fost mult mai serios.

Este o persoana care nu respecta regulile, un filantrop neobosit.. si una dintre cele mai amuzante si mai talentate persoane de pe aceasta planeta. Vorbesc, bineinteles, despre mama copilului pe care il are Portia, Ellen DeGeneres', a declarat Timberlake pe scena.

„Ea continua sa scrie istorie castigand oficial cele mai multe People’s Choice Awards', a completat cantaretul.

Citeste si:
Vedete pe covorul rosu la Peoples Choice Awards 2017 (GALERIE FOTO)

Este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. O iubesc enorm. Este una dintre cele mai bune persoane de pe aceasta planeta si nimeni nu merita mai mult decat ea aceste premii', a adaugat Timberlake.

Foto: Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people