Diana Dumitrescu, confesiuni despre rolurile din telenovele: „Aveam coșmaruri, temeri, mă trezeam plângând”

Diana Dumitrescu a dezvăluit ce impact a avut rolul din telenovele asupra ei și cum a trecut peste dificultățile în carieră.

Diana Dumitrescu, confesiuni despre rolurile din telenovele: „Aveam coșmaruri, temeri, mă trezeam plângând”

Diana Dumitrescu este una dintre cele mai cunoscute actrițe din cinematografia românească, iar carisma și talentul i-au adus roluri memorabile de-a lungul carierei. Într-un interviu recent, vedeta a vorbit despre cele mai grele personaje pe care le-a interpretat și actualul proiect în care este implicată, „Strada Speranței”, difuzat la Kanal D.

Diana Dumitrescu, despre cel mai dificil rol din telenovele

Rolul din telenovela de la Acasă TV „Regina” i-a adus un succes uriaș, personajul său fiind cunoscut apoi și în mediul online. Cu toate că acesta i-a adus faima, Diana a dezvăluit că a fost și cel mai dificil personaj de interpretat întrucât simțea că se transpune și în realitatea de acasă. Vedeta a mărturisit că de multe ori se confrunta cu coșmaruri și stări de anxietate până a învățat să separe cele două vieți.

„Să îl joc nu, dar mi-a fost greu să interpretez rolul din „Regina”, pentru că l-am asimilat foarte tare și am avut momente în care trăiam și acasă ce trăia personajul. Aveam coșmaruri, temeri, mă trezeam plângând noaptea. Am avut atunci o discuție cu Iura Luncașu care m-a ajutat, m-a învățat să separ lucrurile. Cred că rolul din „Regina” a fost primul în care am înțeles ce înseamnă să creezi un personaj și să ți-l asumi cu totul. Dacă nu reușești să separi rolul de tine, poți ajunge să le confunzi, mai ales la o vârstă fragedă (aveam 25 de ani) și dacă nu ai foarte multă experiență.”, a spus Diana Dumitrescu într-un interviu acordat FANATIK.RO.

Vedeta are un rol interesant în serialul „Strada Speranței”

După o perioadă când a stat departe de lumina reflectoarelor, Diana s-a întors pe micile ecrane, de această dată într-o nouă producție de la Kanal D, „Strada Speranței„. Rolul a venit la fix pentru actriță, care se bucură enorm să joace din nou. Diana a vorbit despre personajul ei, Raluca, pe care o admiră foarte mult, însă la care ar schimba câteva aspecte.

„Este un personaj foarte ofertant, pentru că vorbește o româno-italiană care îmi oferă o libertate de exprimare foarte mare. Este tot timpul pusă la punct și foarte bine îmbrăcată, ceea ce îmi place. Alina Ababei, stilista noastră, face o treabă foarte bună, o îmbracă „țiplă”. Și eu aș purta anumite ținute pe care Raluca, personajul din serial, le poartă. Mi-ar placea că Raluca să fie un om mai bun. Telespectatorii vor descoperi că Raluca face un lucru care pe mine, Diana Dumitrescu, mă deranjează, nu îmi place; își trădează prietenii și acest lucru ar fi ceva ce aș schimba.”, a mai spus actrița pentru sursa citată.

Actrița și-a dezvăluit pasiunile ascunse

Cu toate că este o actriță desăvârșită, iar cariera ei este una îndelungată, puțini știu că Diana Dumitrescu are și o altă pasiune, îndreptată spre o altă sferă. Vedetei îi place să recondiționeze și să picteze mobilă, dar adoră și să realizeze buchete spectaculoase de flori.

„Mi-am redescoperit o pasiune mai veche, îmi plăcea foarte mult să decorez cutii de lemn cu tehnica șervețelului și să le pictez. Îmi place să recondiționez și să pictez mobilă și să mă joc cu florile. Am și făcut un curs de florist anul trecut, este un domeniu care nu prea are legătură cu meseria pe care o fac, dar este tot ceva în zona artistică. Pe viitor mă gândesc că mi-ar plăcea să organizez evenimente, să fac asta ca și hobby sau ca business.”, a declarat vedeta în același interviu.

Citește și:
Ce ținute spectaculoase au purtat invitații la nunta cuplului Kourtney Kardashian & Travis Barker

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people