Motivul pentru care Diana Dumitrescu a slăbit 10 kilograme. Actrița a avut o perioadă de pauză de la filmări

Diana Dumitrescu a oferit detalii despre pauza pe care a avut-o în ultimii ani și cum a reușit să slăbească 10 kilograme în timp scurt.

Motivul pentru care Diana Dumitrescu a slăbit 10 kilograme. Actrița a avut o perioadă de pauză de la filmări

Diana Dumitrescu este printre cele mai cunoscute actrițe din cinematografia românească.Vedetas-a remarcat în urmă cu mulți ani în rolurile sale din telenovele, ca mai apoi să se afirme în filmele românești. Actrița a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului pentru carieră, dar și despre motivul pentru care a ales să facă o pauză de la lumina reflectoarelor.

Diana Dumitrescu, despre pauza din lumina reflectoarelor

După filmările pentru „Faci sau taci”, în 2018, Diana Dumitrescu s-a retras din atenția publicului. Actrița s-a căsătorit, iar la scurt timp a rămas însărcinată, motiv pentru care a pus pauză proiectelor care i s-au propus.

„După ce am făcut filmul „Faci sau taci”, în 2018, cu Iura Luncașu, m-am căsătorit și imediat am rămas însărcinată. În acel an nu am mai dorit niciun fel de proiect, nici măcar pe social-media. Am vrut să stau pur și simplu. Apoi am avut un mic proiect pe TV. Iar acum sunt bucuroasă să fac parte din distribuția serialului „Strada Speranței”, o comedie urbană care le face românilor serile de weekend mult mai frumoase, amuzante (râde)”, a declarat Diana Dumitrescu pentru ego.ro.

Actrița a slăbit 10 kilograme pentru un rol

Vedetaa povestit că se afla în vacanță în Grecia când a fost sunată pentru rolul din serial. În momentul în care a acceptat să joace în „Strada Speranței”, actrița a fost nevoită să slăbească 10 kilograme pentru rolul ei. Diana Dumitrescu aslăbitîn timp record pentru a fi în formă la filmarea pilotului.

„Am filmat pilotul acum câțiva ani. Eram în Grecia când m-au sunat din echipa de producție să îmi spună că sunt pe lista scurtă pentru acest serial. Ca să fiu în forma în care eram la filmarea pilotului am slăbit 10 kilograme. Personajul meu este o femeie drăguță, simpatică, care vorbește cum vrea ea, face ce vrea ea. Este o persoană plină de resurse și, dacă nu le are, le găsește, în general în bărbați și în portofelele lor. E o femeie cinstită și corectă doar atunci când crede ea că ar trebui să fie. Ceea ce se întâmplă foarte rar”, a precizat actrița.

Vedeta nu a crezut că va ajunge actriță

Cu toate că nu și-a imaginat în copilărie ca va fi printre cele mai apreciate actrițe de la noi, Diana Dumitrescu a spus că mama ei a fost cea care a îndemnat-o să dea la teatru. După ce a participat la un castig, numeroase roluri au urmat-o, iar cariera sa a luat amploare.

„A venit actoria cu totul peste mine. Nu am vrut și nu mi-am imaginat niciodată că voi deveni actriță. Mama a insistat să dau la actorie. Am fost la un casting și de acolo a început să se întâmple lucrurile în direcția asta, rolurile au venit unul după altul. Dar nu mi-am propus asta…”, a adăugat Diana Dumitrescu pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Ce reality show ar reveni la PRO TV după terminarea competiției Survivor România

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people