Cum s-au cunoscut si s-au indragostit Shakira si Gerard Pique

Shakira si Gerard Pique formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri, insa putini stiu exact cum cei doi s-au cunoscut si cum au inceput relatia.

Cum s-au cunoscut si s-au indragostit Shakira si Gerard Pique

Cea mai recenta piesa lansata de Shakira, „Me Enamoré”, ofera insa indicii despre cum a inceput relatia dintre Shakira si Gerard Pique.

Versurile piese dezvaluie conexiunea instanta care s-a creat intre Shakira si Gerard Pique, in momentul in care cantareata se astepta mai putin.

Viata mea a inceput sa se schimbe in seara in care te-am cunoscut', canta Shakira, dezvaluind prin versurile melodiei chiar si ce purta, dar si faptul ca nu era machiata sau coafata.

Am crezut ca el era doar un baiat', spune cantareata facand referire la diferenta de 10 ani dintre ei. Coincidenta sau nu, cei doi sunt nascuti in aceeasi zi, dar in ani diferiti.

Shakira mai vorbeste si despre primul dans impreuna si faptul ca acest lucru a determinat-o sa se indragosteasca de el, dar si despre faptul ca ii adora … barba.

Shakira si Gerard Pique au dezvaluit ca formeaza un cuplu in martie 2011 si au doi copii, Milan, in varsta de 4 ani, si Sasha, de 2 ani.

A post shared by Shakira (@shakira) on


Citeste si:
Sunt Brad Pitt si Sienna Miller noul cuplu de la Hollywood?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people