Britney Spears este însărcinată! Vedeta a făcut anunțul pe rețelele de socializare

Britney Spears a anunțat pe rețeleled de socializare că este însărcinată cu primuș copil cu logodnicul său, Sam Asghari.

Britney Spears este însărcinată! Vedeta a făcut anunțul pe rețelele de socializare

Britney Spears și partenerul ei de viață, Sam Asghari, sunt în culmea fericirii! Vedeta și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că așteaptă primul lor copil. După un an tumultos, în care s-a luptat în instanță pentru a fi eliberată de sub tutela tatălui, artista trăiește cele mai fericite momente alături de logodnicul ei.

Britney Spears este însărcinată

Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram o imagine, iar la descriere marele anunț. Britney le-a spus internauților că inițial credea că doar a acumulat câteva kilograme în plus din cauza alimentației, iar logodnicul ei nici nu se gândea la adevăratul motiv. Cu toate acestea, după câteva zile, testul de sarcină a fost unul pozitiv.

„Am slăbit atât de mult pentru a merge în călătoria mea în Maui, doar pentru a mă îngrășa la loc 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ … M-am gândit „Doamne … ce s-a întâmplat cu stomacul meu ????”. Soțul meu a spus „Nu, ești însărcinată cu mâncare, prostuțo 🤪 !!!” Așa că am făcut un test de sarcină … și uhhhhh ei bine … voi avea un copil 👶🏼 … 4 zile mai târziu am rămas puțin mai însărcinată de la mâncare 🤰🏼🙈🙈🙈🙈 Crește !!!! Dacă sunt 2 acolo … s-ar putea să o pierd 😬😬😬😬😬😬 … Evident că nu voi mai ieși atât de mult în oraș din cauza paparazzilor care mă vor fotografia pe bani așa cum din păcate au făcut-o deja … e greu pentru că atunci când am fost însărcinată am avut depresie perinatală … trebuie să spun că e absolut oribil 😔 … femeile nu vorbeau despre asta pe atunci … unii oameni considerau că este periculos dacă o femeie se plângea așa cu un copil… dar acum femeile vorbesc despre asta în fiecare zi … mulțumesc lui Isus că nu trebuie să ținem această durere un secret 🤫 😬😬😬😬 … De data asta voi face yoga 🧘♀️ în fiecare zi ! !! Împrăștiind multă bucurie și iubire 💕 !!”, a transmis Britney Spears pe Instagram.

Vedeta a fost eliberată de sub tutela tatălui ei

Anul 2021 a fost unul dificil pentru Britney, dar care a venit și cu un mare câștig. Vedeta a devenit oficial stăpână pe propriile decizii și pe propria viață, după ce timp de 13 ani a fost sub tutela tatălui ei. Avocatul lui Spears, Mathew Rosengart, le-a spus reporterilor că ce va urma mai departe va depinde doar de artistă, care acum nu mai depinde de nimeni.

De mai multe luni, Spears a spus în repetate rânduri că își dorește un copil cu logodnicul ei, însă aranjamentul juridic ar fi împiedicat-o să devină mamă. În timpul discursului ei de la un tribunal din Los Angeles în iunie 2021, ea a spus că tatăl ei, Jamie Spears, și echipa sa nu i-ar permite „să se căsătorească și să aibă un copil” sub tutela lui.

„Mi-ar plăcea să avansez progresiv și vreau să am o afacere adevărată. Vreau să mă pot căsători și să am un copil. Am un dispozitiv intrauterin în interiorul meu pentru a nu rămâne însărcinată. Ei nu vor să am copii – nici un alt copil.”, a spus atunci Britney.

Spears a început să se întâlnească cu Asghari în 2016, după ce s-au cunoscut pe platoul videoclipului ei „Slumber Party”. Momentan nu se cunoaște data aproximativă când vedeta va naște.

Citește și:
Cu ce probleme grave de sănătate se confruntă Otilia după competiția Survivor România

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people