Andreea Marin a pierdut două sarcini. Cum a reușit vedeta să treacă peste trauma?

Andreea Marin a pierdut două sarcini cu ani în urmă și a crezut că nu va mai putea avea niciodată copii. Ce a povestit vedeta despre episoadele traumatizante?

Andreea Marin a pierdut două sarcini. Cum a reușit vedeta să treacă peste trauma?

Andreea Marin a pierdut două sarcini și a vorbit despre teribilele experiențe în urma cărora a crezut că nu va putea niciodată să aibă un copil. Prezentatoarea a avut de înfruntat atât pierderea, cât și problemele de sănătate care au venit la pachet cu aceasta, având o perioadă dificilă înainte de a o naște pe fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr., Violeta.

Chiar ea a vorbit despre momentele cumplite pe care le-a trăit cu aproximativ douăzeci de ani în urmă și despre cum a trecut peste estimările pesimiste ale medicilor, care spuneau că va fi extrem de greu să ducă la capăt o sarcină.

Declarațiile despre faptul că Andreea Marin a pierdut două sarcini au venit chiar de la vedetă. Aceasta a povestit cum a fost prima experiență de acest fel. Se întâmpla când încă lucra pentru emisiunea Surprize, surprize, într-un moment în care a avut o stare de rău accentuată.

„Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit împlântat în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos. Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba. În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie. Şi dacă nu?, am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj. Dacă nu…muriţi, domnişoară. Dar dacă da, mai aveţi cel puţin 50 la sută şanse să fiţi pe viitor mamă. Nu neglijaţi această şansă', a povestit aceasta.

Dar nu a fost vorba despre un singur episod riscant, căci Andreea Marin a pierdut două sarcini, pe cea de-a doua, în perioada în care era căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. Atunci, aceasta a ajuns în fața medicilor chiar când își sărbătorea ziua de naștere.

„Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină. În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani. Nu-mi găseam liniştea şi mintea mea derula la nesfârşit: şi dacă e pe partea sănătoasă, bisturiul îmi va reteza, odată cu ea, şi ultima şansă”. Mai târziu, însă, Andreea Marin a reușit să aducă pe lume un copil.

Citește și:
Cum se înțelege Alex Velea cu Maya, fiica Antoniei

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people