Ștefan Stan va deveni tată pentru a doua oară

Ștefan Stan și partenera lui, Simona, vor mai avea încă o fetiță!

Ștefan Stan va deveni tată pentru a doua oară

Ștefan Stan și partenera lui, Simona, au mărturisit recent că vor deveni părinți pentru a doua oară. Cei doi mai au o fiică, pe nume Elif, în vârstă de opt luni.

Simona, însărcinată în patru luni, a dezvăluit în cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D și sexul copilului, anunțând că vor avea încă o fetiță.

„Sunt din nou gravidă, în patru luni. Este tot fetiță, o să o cheme Mira Maria. Am făcut testul genetic și știm sută la sută ce e copilul. Sarcinile sunt cam la fel. Acum, la a două sarcină, mi-a fost de 3-4 ori rău, în rest aceleași stări. Cu Elif nu mi-a fost rău deloc. Aș vrea că a doua fetiță să nu doarmă tot timpul cu noi, ca Elif. Am obișnuit-o așa și nu e bine”, a spus Simona.

Ștefan Stan este extrem de fericit că va deveni din nou tată, și chiar a mărturisit că și-ar mai dori un copil. „Noi ne-am mai dorit un copil. Eu aș mai vrea încă unul, dar Simona a zis că e frână deocamdată. E diferență de un an și trei luni între ele. Vor merge la aceeași grădiniță, aceeași școală”, a spus cântărețul.

Ștefan Stan a vorbit în cadrul aceleiași emisiuni și despre creștinarea fetiței sale,Elif, ocazie cu care a dezvăluit și fotografii de la evenimentul care a avut loc în luna mai. „Am plâns jumătate de slujbă, vă jur. Și eu, și jumătate de sală, și cei din sală au plâns. Cel puțin pentru mine… Eu nu mă vedeam niciodată în acest moment, așa. Să particip la așa ceva, iar slujba a fost extraordinară.”

Și pentru Simona, partenera lui Ștefan Stan, evenimentul a fost unul emoționant. „A fost un eveniment plin de emoții, am plâns foarte mult, de fericire evident și a fost mai mult decât frumos, cel puțin slujba a fost impresionantă”, a povestit Simona.

De asemenea, soția lui Ștefan Stan a vorbit și despre educația lui Elif, dar și care sunt regulile pe care ea și artistul le-au stabilit pânâ acum. „Noi am stabilit că atunci când unul dintre părinte va lua o decizie în ceea ce privește copilul, să nu ne contrazicem, să nu luăm decizii unul peste celălalt. Vom cădea de comun acord și dacă este totul bine, e pentru binele ei. Dacă tatăl ei decide fără telefon, fără club, fără ieșiri, fără mai știu eu ce, eu sunt perfect de acord.”

Citește și:
Anunțul Andreei Esca despre fiul ei, Aris, care abia a terminat liceul

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people