Starul feminin din Black Panther este regina box office-ului în 2018

Nimeni nu poate nega faptul că "Black Panther" a fost unul dintre cele mai mari succese cinematografice ale lui 2018, lucru confirmat și de încasările de la box office.

Starul feminin din Black Panther este regina box office-ului în 2018

Mai mult decât un succes incontestabil, „Black Panther” ne-a făcut cunoștință cu un nou star, care deja și-a câștigat un loc binemeritat în preferințele publicului: Letitia Wright!

Letitia Wright a interpretat personajul Shuri, prințesa din Wakanda și sora Regelui T’Challa (Chadwick Boseman) în două dintre cele mai de succes filme din 2018: „Black Panther” și „Avengers: Infinity War”. Însă în 2018 fanii au mai putut-o urmări pe ecrane în alte două filme de succes. Ea a interpretat-o pe Reb (Safe House) în „Ready Player One” și pe Jules Skateboarder în „The Commuter”.

Succesul peliculelor în care Letitia Wright a jucat i-a determinat pe cei de la Fandango să o numească pe Wright drept Actorul care a obținut cele mai mari încasări la box office în 2018. Ceea ce înseamnă că, adunate, încasările din filmele în care ea a jucat le-au depășit pe cele ale colegilor din „Black Panther”, dar și staruri consacrate precum Samuel L. Jackson, Chris Pratt sau Josh Brolin.

Lista a fost realizată pe baza încasărilor din USA si Canada și, potrivit acesteia, filmele în care a jucat Wright au strâns la box office 1,55 miliarde de dolari. Da, ai citit bine, miliarde!

Mai exact sumele au fost următoarele:

Black Panther (700,059,566 dolari)
Avengers: Infinity War (678,815,482 dolari)
Ready Player One (137,690,172 dolari)
The Commuter (36,343,858 dolari)

Wright a sărbătorit succesul cu un post pe Twitter:

Un lucru ar mai fi de precizat. În ciuda succesului la box office, Wright nu este cel mai bine plătit actor al anului. Și nici colegii ei care se află pe lista de mai sus. Titlul este deținut, potrivit Forbes, de George Clooney care a câștigat 239 milioane de dolari, deși nu a jucat în 2018 în niciun film. Suma provine din reclame și vânzarea companiei sale de tequila.

Citește și:
Jennifer Lopez ne surprinde cu un nou videoclip în care apare alături de fiica ei, Emme, în vârstă de 10 ani

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people