Sophie Turner și Joe Jonas s-au căsătorit în Paris, într-un cadru emoționant

Joe Jonas și Sophie Turner au avut parte, sâmbăta trecută, de nunta pariziană pe care și-au dorit-o.

Sophie Turner și Joe Jonas s-au căsătorit în Paris, într-un cadru emoționant

Sophie Turner și Joe Jonas s-au căsătorit în fața familiei și a prietenilor în Franța, sâmbăta trecută, ceremonia fiind cât se poate de intimă și specială. Potrivit informațiilor obținute de presa internațională, nunta a avut loc în incinta a două castele, și anume Château du Martinay din Carpentras și Château de Tourreau, locația recepției. Aceasta a fost cea de-a doua nuntă a tinerilor căsătoriți, cei doi având parte și de o ceremonie în Las Vegas, în luna mai.

Potrivit E!, spațiul în care s-a desfășurat ceremonia a fost decorat cu flori albe și lumânări din sticlă. „Sophie a băut șampanie cu prietenele ei, în timp ce Joe a dat câteva shot-uri cu cavalerii de onoare pentru a-și stăpâni emoțiile”, a declarat o sursă în legătură cu orele dinainte de desfășurarea ceremoniei. Se pare că Sophie ar fi purtat o rochie lungă din dantelă, cu mâneci. Părul a fost desprins, iar machiajul natural. Us Weekly a scris despre rochia impresionantă că ar fi fost semnată de Louis Vuitton.

„Joe și Sophie au lăcrimat în timpul jurămintelor, în aplauzele invitaților. A fost o ceremonie foarte emoționantă”, a continuat sursa. Primele fotografii apărute de la nuntă au fost cu Priyanka Chopra, purtând o rochie roz, la brațul lui Nick Jonas, care a ales un costum negru, simplu. Se pare că Joe Jonas și Sophie Turner l-au pregătit și pe câinele lor de celebrare, îmbrăcându-l într-un frac negru.


Potrivit unei alte surse citate de Entertainment Tonight, Joe și Sophie au găzduit o cină înainte de ziua cea mare, care a avut un dress-code alb, respectat de toți invitații mai puțin de miri, care au purtat roșu. Evenimentele au continuat cu o petrecere la piscina castelului, o petrecere înaintea nunții în seara în care Sophie a purtat o rochie albă și multe ieșiri și plimbări cu barca prin Paris, pe parcursul întregii săptămâni.

Așteptăm cu nerăbdare fotografiile cu Sophie Turner în rochie de mireasă, dar și alături de Joe Jonas și prietenii celor doi.

Citește și:
Chris Martin și Dua Lipa, noul cuplu din showbiz?

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people