Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat la notar. Primele declarații

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat la notar, la numai o zi de la apariția știrii cu privire la separarea lor.

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat la notar. Primele declarații

UPDATE 8 septembrie, ora 18:20: Simona Halep a făcut primele declarații despre separarea de Toni Iuruc, după ce aceștia au divorțat la notar. Sportiva a preferat inițial să păstreze discreția și nu a reacționat. Însă, în urmă cu puțin timp, jucătoarea de tenis a publicat pe contul personal de Instagram un mesaj prin care mărturisește faptul că ea și omul de afaceri au decis să meargă pe drumuri separate de comun acord, aspect precizat și de către Toni Iuruc în declarația sa în care confirma despărțirea de sportivă.

„Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am răgămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, se arată în mesajul publicat de Simona Halep pe Instagram.

Foto: Instagram Simona Halep

Știrea inițială:

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat la notar, la numai o zi de la apariția știrii cu privire la separarea lor, știre care a surprins pe toată lumea, mai ales că cei doi s-au căsătorit civil în urmă cu aproape un an, iar cununia religioasă a Simonei Halep cu Toni Iuruc era programată a avea loc în toamna acestui an, mai exact pe 13 noiembrie, iar locul ales de cei doi a fost Cazinoul din Sinaia.

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat

Simona Halep și Toni Iuruc s-au întâlnit în după amiaza zilei de joi, 8 septembrie, la un birou notarial din nordul Capitalei, unde cei doi aveau programare. Conform FANATIK, cei doi s-au întâlnit la biroul notarial pentru a semna actele de divorț și au la dispoziție 30 de zile ca să se răzgândească în privința separării.

Așteptată de presă, jucătoarea de tenis a preferat să nu facă niciun fel de declarație și doar a părăsit zâmbind biroul notarial. Toni Iuruc a fost mai sociabil cu jurnaliștii prezenți și chiar a glumit cu aceștia.

„Fac o glumă! Eliminarea din turul I de la US Open.”, a declarat Toni Iuruc în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Potrivit ProSport, Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat la notar pentru că cei doi nu ar avea nimic de împărțit, deoarece au stabilit de la început, în cazul unei rupturi, să plece așa cum au intrat în relație. Sursele au indicat drept motiv al divorțului distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera Simonei Halep.

Potrivit informațiilor obținute de Orange Sport, Simona Halep ar urma să se stabilească într-o altă țară, după divorțul de Toni Iuruc. Sportiva le-ar fi spus persoanelor apropiate faptul că ar vrea să se mute definitiv la Nisa, în Franţa. Aceeași publicație mai transmite și că jucătoarea de tenis și-ar dori să facă acest pas de multă vreme. Momentan, Simona Halep nu a făcut comentarii pe marginea acestor zvonuri. 

Simona Halep și Toni Iuruc au fost într-o relație timp de patru ani și s-au logodit în vara anului trecut. Sportiva și omul de afaceri s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, la Constanța, orașul său natal, într-un cadru de poveste. Petrecerea de cununie a avut la clubul Fratelli, locul deținut de nașii sportivei și, totodată, locul unde aceasta s-a întâlnit pentru prima dată cu Toni Iuruc.

Citește și:
Gala Amfar și două premiere: Festivalul de la Veneția continuă să strălucească

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people