Gala Amfar și două premiere: Festivalul de la Veneția continuă să strălucească

Gala Amfar a adunat la Veneția o mulțime de supermodele și celebrități, iar alte două premiere ale filmelor din competiție au ridicat considerabil numărul și calibrul starurilor prezente.

Gala Amfar a avut loc în cadrul Festivalului de Film de la Veneția, adunând o mulțime de supermodele și celebrități, după cum era așteptat. Una dintre prezențele notabile a fost Mădălina Ghenea. Actrița a defilat pe covorul roșu al evenimentului caritabil într-o spectaculoasă rochie roșie.

Sara Sampaio și Isabeli Fontana s-au numărat printre supermodelele care au participat la Gala Amfar, iar dintre staruri nu se poate să nu o menționăm pe Fergie, fosta soție a acum controversatului Prinț Andrew, dar și actori de calibru precum Patricia Clarkson, Marisa Tomei, Rachel Brosnahan sau Jodie Turner-Smith (care își continuă seria aparițiilor spectaculoase în încă o rochie multicoloră semnată Christopher John Rogers). Și Casey Affleck, fratele lui Ben Affleck, însoțit de partenera sa de viață, a stârnit atenția fotografilor prezenți.

În afară de Gala Amfar, două premiere ale unor filme aflate în Competiția festivalului au adus pe covorul roșu o mulțime de celebrități. Saint Omer, filmul lui Alice Diop despre un tânăr scriitor care urmărește procesul unei tinere, acuzată că și-a ucis fiica în vârstă de 15 luni, este o dramă psihologică care vorbește despre convingeri și îndoieli. Aurelia Petit, parte din distribuție, Alice Diop, regizoarea, dar și Jasmine Sanders, Tilda Swinton și Natasha Poly au defilat la premieră.

Cel de-al treilea eveniment major al zilei de 7 septembrie, pe lângă Gala Amfar și premiera Saint Omer, a fost premiera filmului The Son. Drama regizată de Florian Zellen, cu Hugh Jackman, Laura Dern, Vanessa Kirby și Anthony Hopkins, a atras, cum era de așteptat, vedete de calibru, începând, firește, cu vedetele din distribuție. Jackman a apărut alături de soția lui, cei doi părând mai îndrăgostiți ca oricând.

Un moment inedit pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția 2022 a fost… o cerere în căsătorie. Alessandro Basciano și Sophie Codegoni au decis să spună da în fața întregii lumi, într-o scenă emoționantă care a făcut deliciul privitorilor.

Citește și:
Kim Kardashian, declarații surprinzătoare despre fostul său iubit, Pete Davidson

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people