Simona Halep, declarații inedite pe rețelele de socializare: „Nu mă las eu așa ușor”

Simona Halep a transmis un mesaj referitor la cazul de dopaj în care este implicată.

Simona Halep, declarații inedite pe rețelele de socializare: „Nu mă las eu așa ușor”

Simona Halep a postat un mesaj în mediul online referitor la procesul de dopaj în care este implicată. Sportiva a fost depistată pozitiv cu substanța interzisă Roxadustat, fiind suspendată temporar. Deși până acum a rămas discretă de când a început procesul, jucătoarea de tenis a făcut o declarație privind situația în care se află.

Sportiva le-a transmis fanilor din mediul online un mesaj emoționant la început de an, dorindu-le acestora un 2023 plin de bucurie. Cu toate acestea, Simona Halep nu s-a sfiit să facă o sugestie referitoare la anul ce tocmai a trecut, fiind unul dintre cei mai dificili pentru ea. În luna octombrie, Simona Halep a fost depistată pozitiv cu substanța interzisă Roxadustat, după un test anti-doping. Ulterior, jucătoarea de tenis a fost suspendată temporar, fiind acum în mijlocul unui proces.

Cu toate acestea, perioada Sărbătorilor a fost un prilej de bucurie pentru Simona Halep, care le-a transmis fanilor toate gândurile bune. Într-o fotografie făcută în fața unui brad împodobit de Crăciun, sportiva a scris: „2022, norii tăi au fost grei. 2023, adu-mi Soarele, te rog!”.

De asemenea, Simona Halep le-a transmis internauților recunoștința pentru susținerea lor și i-a asigurat pe fani că nu va renunța prea ușor la cazul ei. Astfel, sportiva este pregătită să lupte cu toate puterile pentru a câștiga procesul și a reveni pe teren.

„Am citit toate mesajele voastre și vreau să vă mulțumesc din suflet pentru gândurile frumoase! Sunt în drum spre soarele de deasupra norilor, @andi.vasluianu, Nu mă las eu așa ușor. Vă îmbrățișez pe toți și vă doresc un an plin de zile senine!”, a scris sportiva pe Instagram.

Potrivit ultimelor informații, sportiva în vârstă de 31 de ani ingera suplimente nutritive, iar în compoziția acestora s-a descoperit contaminarea cu Roxadustat. În urma testelor efectuate de agenția franceză de toxicologie și farmacologie, s-a descoperit că aceste suplimente conțin și surse accidentale de compuși care depășesc acele criterii de puritate ale substanțelor înscrise pe etichetele suplimentelor.

„Se pare că s-a identificat modalitatea prin care Roxadustatul a pătruns în organismul sportivei, și anume prin ingerarea unui supliment alimentar contaminat. Produsul contaminat este un produs care conține o substanță interzisă, fără ca aceasta să fie precizată pe eticheta produsului sau în informațiile accesibile printr-un demers rezonabil de căutare pe internet”, a spus judecătorul român al Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru Pro Sport.

Citește și:
Eugenia Șerban, declarații sincere despre intervențiile estetice la care a apelat și cum se menține în formă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people