Silviu Țolu, partenerul lui Lili Sandu, vorbește despre schimbările din viața lui de când a devenit tată

Silviu Țolu a vorbit în cadrul unei emisiuni despre cum arată acum viața lui, de când el și Lili Sandu au devenit părinți.

Silviu Țolu, partenerul lui Lili Sandu, vorbește despre schimbările din viața lui de când a devenit tată

În luna august, Lili Sandu și Silviu Țolu au devenit părinții unui băiețel, Thomas Jay, care pe 10 octombrie va împlini 2 luni. Viața lor s-a schimbat complet, iar despre a vorbit partenerul lui Lili, Silviu, în cadrul emisiunii „La Măruță” de pe Pro TV, la care a fost invitat acum câteva zile. 

„E mulțumitor, e foarte frumos. Ne bucurăm de fiecare clipă. Vrem să-l transformăm într-un cititor înrăit pentru că este un obicei care mi se pare foarte folositor în viață. Îi citeam încă de când era în burtică. Vrem să-l obișnuim cu treaba asta. Să ne vadă și pe noi citind și să-l obișnuim cu asta. Suntem la Micul Prinț momentan”, a spus Silviu Țolu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Silviu Tolu (@silviu.tolu) pe


Întrebat dacă el și Lili Sandu își mai doresc un al doilea copil, Silviu Țolu a răspuns că: „Lili își dorește. E foarte frumos. Am avut și noroc până acum să fie Thomas Jay foarte liniștit. Doarme noaptea, dormim și noi. Nu știu dacă am pierdut o noapte sau două până acum. Doamne-ajută să fie tot așa. Și atunci, pare mai ușor.”

În cadrul aceleași emisiuni, Silviu a mărturisit că momentan cei doi nu au o bonă, însă mama lui Lili a fost cea care i-a ajutat o perioadă. „Nu avem pe nimeni. A fost mama lui Lili pe la noi o perioadă scurtă, dar a zis că vede că nu avem nevoie de ajutor și că va reveni când vom avea. Am avut noroc cu părinți extrem de înțelegători și le-am spus că noi facem lucrurile cum credem noi că trebuie să le facem.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Silviu Tolu (@silviu.tolu) pe

Lili Sandu și Silviu Țolu s-au logodit anul trecut în Istanbul, locul în care s-au și cunoscut. Aceștia formează unul dintre cele mai longevive cupluri de vedete și de-a lungul timpul au mărturisit că își doresc un copil.

Citește și:
Andreea Ibacka a publicat o fotografie adorabilă cu fiica ei, Namiko

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people