Shannen Doherty, bolnavă de cancer în stadiul IV, lansează un îndemn pe care toți trebuie să îl luăm în considerare

Shannen Doherty, bolnavă de cancer în stadiul IV, îndeamnă oamenii să stea în casă: „Pentru mine, cu un cancer în stadiul IV, lupta este deja suficient de grea”.

Shannen Doherty, bolnavă de cancer în stadiul IV, lansează un îndemn pe care toți trebuie să îl luăm în considerare

Diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015, actrița Shannen Doherty, cunoscută pentru rolul din serialul Beverly Hills 90210, spune că o infectare cu coronavirus ar fi prea mult pentru ea. Actrița s-a autoizolat la domiciliu și îi sfătuiește pe toți să facă la fel.

Shannen, în vârstă de 48 de ani, a aflat în luna februarie că suferă de cancer de sân în stadiul IV, fiind diagnosticată pentru prima dată în 2015. După trei ani de remisie, cancerul s-a întors, iar acum actrița trebuie să facă față unei noi provocări: pericolul infecției cu coronavirus. Actrița este furioasă că oamenii nu respectă directivele de protecție și și-a spus părerea despre situația în care ne aflăm cu toții prin intermediul unei postări pe Instagram.

Alături de o fotografie în care acesta ține în mâini o bucată de hârtie pe care sunt scrise cuvintele: „Stau acasă pentru noi toți”, Shannen a consemnat: „Stau acasă pentru noi toți. Pentru prietenii mei care luptă din greu, alături de mine, cu cancerul, în fiecare zi.. Pentru mama mea. Pentru familia mea. Pentru soțul meu. Pentru socrul și soacra mea. Pentru prietenii mei. Pentru copiii prietenilor mei. Pentru fiecare dintre voi.”

„Pentru mine, cu un cancer în stadiul IV, lupta este deja suficient de grea. Pentru una dintre cele mai apropiate prietene ale mele, de peste 28 de ani, care a decis să abandoneze lupta împotriva cancerului metastatic, iar acum se află în spital, pentru ultima dată, așteptând să moară singură. Pentru fiecare doctor și pentru personalul medical. Pentru fiecare persoană care lucrează în magazine alimentare, făcând ceea ce poate pentru a ajuta. Pentru fiecare persoană forțată să se afle în prima linie. Fac acest lucru pentru noi. Te rog, stai acasă!”, a mai scris Shannen Doherty.


Actrița păstrează legătura cu fanii prin intermediul rețelelor sociale, ținându-i la curent cu starea sa de sănătate în mod constant. Deși în unele zile este deprimată, iar în altele se simte sleită de puteri, Shannen a reușit, spune ea, să depășească momentele dificile cu ajutorul prietenilor ei apropiați.

Citește și:
Shannen Doherty, mărturisiri emoționante despre momentul în care a aflat că a recidivat cancerul de sân

Text: Mădălina Bătrînca
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people