Serena Williams, imagine emoționantă cu ocazia aniversării fiicei sale

Fiica Serenei Williams, Olympia, a împlinit 2 ani, iar jucătoarea de tenis a postat o imagine emoționantă cu această ocazie.

Serena Williams, imagine emoționantă cu ocazia aniversării fiicei sale

Alexis Olympia, fiica Serenei Williams, a împlinit 2 ani duminică, iar jucătoarea de tenis a postat pe Instagram o imagine emoționantă, chiar din ziua în care aceasta a devenit mamă.

 

View this post on Instagram

 

The last 2 years have been my greatest accomplishment

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on


„Ultimii doi ani au fost cea mai mare realizare a mea”, a scris Serena în descrierea imaginii în care apare de fiica ei nou-nascută. În imagine apare și soțul jucătoarei, Alexis Ohanian, care a postat de altfel o altă imagine din această zi specială.

Acesta a avut și un mesaj special, amintind încă o dată că a luat decizia de a avea concediu de paternitate.„Cum au trecut doi ani deja? La mulți ani @olympiaohanian. Îți mulțumesc că ești cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată. Și îți mulțumesc că m-ai învățat că fiecare tată din Statele Unite merită să petreacă aceste luni alături de copiii lui. Sunt un lider mai bun datorită acestui lucru.”

Serena Williams a vorbit recent cu Forbes despre cât de greu îi este să fie departe de fiica sa în zilele lungi de antrenament. „Prefer să joc ziua pentru că ajung acasă și îmi văd copilul. La început ea era foarte supărată când plecam, acum rolurile s-au inversat. Acum ea este mai bine. Cred că eu sunt mai supărată. Dar în același timp, cred că și ei îi este greu. Este în continuare foarte mică”, a declarat jucătoarea de tenis.

În trecut Serena Williams a explicat de ce ea și soțul ei nu sărbătoresc niciodată zilele de naștere. „Olympia nu are petreceri aniversare. Facem parte din Martorii lui Iehova, așadar noi nu sărbătorim asta.”

Citește și:
Cum o învață Serena Williams pe fiica ei să devină o femeie puternică

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people