Serena Williams a creat o rochie ce se potrivește oricărei femei

Serena Williams știe cât de importantă este o ținută cu personalitate și vrea să transmită acest lucru și prin brand-ul de piese vestimentare care îi poartă numele.

Serena Williams a creat o rochie ce se potrivește oricărei femei

Serena Williams a împărtășit cu fanii care o urmăresc pe Instagram un video în care apare alături de alte șase femei, toate purtând același model de rochie, numit Twist Front Dress.

„Aici, la @serena, avem o vară roșie-fiebinte. Am creat rochia Twist Front pentru toate femeile și pentru toate tipurile de corp”, povestește Serena Williams în descrierea clipului.

„Nu există două persoane în această lume care să arate la fel”, mai spune Serena la începutul clipului. „Suntem toți oameni diferiți, avem personalități diferite, avem trăsături diferite. Toți arătăm diferit și trebuie să ne punem în evidență personalitățile”.

Și femeile care apar în clip alături de Williams au povestit despre cum se simt purtând rochia creată de celebra jucătoare de tenis. „Am forme, dar mă simt încrezătoare în formele mele”, spune una dintre ele.

Rochia creată de Serena Williams face parte dintr-o colecție capsulă care conține 12 piese vestimentare, este disponibilă în mai multe mărimi, de la XS la 3XL, și poate fi achiziționată de pe serenawilliams.com la prețul de 120 de dolari.

Citește și:
Serena Williams transmite un mesaj inspirațional tuturor mamelor din lume

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people