Serena Williams transmite un mesaj inspirațional tuturor mamelor din lume

Serena Williams a postat un mesaj special pe contul ei de Instagram, în care explică momentele dificile prin care a trecut, de când este mamă.

Serena Williams transmite un mesaj inspirațional tuturor mamelor din lume

Serena a ales să împărtășească experiențele ei cu fanii, în special cu mamele, pentru a le încuraja și a-și arăta aprecierea față de ele. Descrierea fotografiei postate începe spunând „Săptămâna trecută nu a fost una ușoară pentru mine. Nu numai că m-am confruntat cu niște probleme personale, dar m-am simțit foarte tristă. În mare parte, am simțit că nu sunt o mama bună'.

Last week was not easy for me. Not only was I accepting some tough personal stuff, but I just was in a funk. Mostly, I felt like I was not a good mom. I read several articles that said postpartum emotions can last up to 3 years if not dealt with. I like communication best. Talking things through with my mom, my sisters, my friends let me know that my feelings are totally normal. Its totally normal to feel like Im not doing enough for my baby. We have all been there. I work a lot, I train, and Im trying to be the best athlete I can be. However, that means although I have been with her every day of her life, Im not around as much as I would like to be. Most of you moms deal with the same thing. Whether stay-at-home or working, finding that balance with kids is a true art. You are the true heroes. Im here to say: if you are having a rough day or week–its ok–I am, too!!! Theres always tomm!

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Deținătoarea mai multor titluri de Grand Slam a împărtășit cu fanii ei metoda care o ajută să depășească schimbările emoționale postnatale – comunicarea cu familia și prietenii. „Discutând diverse lucruri cu mama, cu surorile și prietenii mei, m-au asigurat că sentimentele pe care le am sunt perfect normale. Este perfect normal să simt că nu fac suficient pentru copilul meu. Toate am fost în această situație', a continuat Serena.

Serena Williams încearcă, în același timp, să-și dedice timpul fiicei ei, dar să continue și antrenamentele de tenis. Serena a pierdut finala de la Wimbledon în fața lui Angelique Kerber, ajungând în acest punct în mai puțin de un an de la nașterea fiicei ei, Alexis Olympia Ohanian. Ea a mai adăugat că, deși este alături de fiica ei în fiecare zi, nu petrec atât de mult timp împreună pe cât și-ar dori. De asemenea, rezonează cu mamele de pretutindeni, care împărtășesc aceleași sentimente.

„Majoritatea dintre voi, mamele, vă confruntați cu aceeași situație. Fie că sunteți mame casnice sau mergeți la serviciu, menținerea unui echilibru cu copiii este o adevărată artă. Voi sunteți adevăratele eroine. Sunt aici pentru a spune: dacă aveți o zi grea sau chiar o săptămână, este ok, și eu am. Mâine este o nouă zi!'.

Campioana a fost foarte deschisă în privința tuturor momentelor dificile prin care a trecut în timpul sarcinii. La puțin timp după naștere, Serena a povestit într-un interviu experiența sa din spital. „Prima dată, cezariana s-a deschis din cauza unei tuse provocate de embolia pulmonară. M-am întors în operație, unde doctorii au găsit un hematom destul de mare, o umflătură plină cu sânge în abdomen. Iar apoi m-am întors în sala de operații pentru o intervenție care previne ajungerea cheagurilor de sânge la plămâni'.

Citește și:
Serena Williams ar putea renunța la tenis dacă va avea încă un copil

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people