Semnificatia noii gradini deschise la Kensington Palace in memoria Printesei Diana

Anul acesta se implinesc 20 de ani de la moartea Printesei Diana si in memoria acesteia a fost deschisa o noua gradina la Palatul Kensington.

Semnificatia noii gradini deschise la Kensington Palace in memoria Printesei Diana

La Kensington Palace, resendinta Ducelui si Ducesei de Cambridge, a fost amenajata o noua gradina in memoria Printesei Diana.

„White Garden” va fi deschisa la Palatul Kensington, deoarece aici a locuit timp de mai multi ani Printesa Diana. Aceasta va putea fi vazuta de public, insa doar pana in luna septembrie, familia regala comemorand trecerea celor 20 de ani pe 31 august.

Gradina este numita astfel deoarece au fost plantati 12,000 de bulbi de flori albe, lalele, narcise si zambile parfumate in memoria vietii Printesei Diana si a iconicei rochii albe „Elvis” Catherine Walker.

Cel care se ocupa de gradina de la Kensington Palace, Sean Harkin a declarat ca a auzit o multime de povesti despre Printesa Diana ale fostilor gradinari. Acestia isi amintesc cum Diana admira schimbarea florilor, deoarece in fiecare primavara si vara acestea erau modificate.

Citeste si:
Printul Harry si Printul William planuiesc un tribut emotionant pentru Printesa Diana

Totodata, aceasta zambea de fiecare data si discuta mereu cu gradinarii si le multumea pentru munca depusa, ea fiind foarte apreciata de catre personalul care avea grija de Kensington Palace.

Sean Harkin a povestit si o intamplare auzita de la un coleg. Acesta s-a impiedicat si a cazut, daramand si roaba pe care o cara chiar in momentul in care trecea Printesa Diana. Aceasta i-a zambit si i-a spus „Ghinion!”, situatia fiind amuzanta pentru toti cei prezenti.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people