Selma Blair suferă de scleroză multiplă

Selma Blair a anunțat weekend-ul trecut că a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. Starul din „The Cruel Intentions" a postat un selfie pe contul său de Instagram în descrierea căruia a detaliat motivul pentru care și-a dezvăluit povestea.

Selma Blair suferă de scleroză multiplă

Selma Blair îi este recunoascătoare designer-ului de costume Allisa Swanson, care lucrează alături de ea la show-ul „Another Life”. Blair a explicat că Swanson a creat costumele pentru show având grijă, de asemenea, să o îmbrace cu pantalonii, să-i pună bluza pe gât, să-i încheie nasturii de la haină și să îi ofere umărul pentru sprijin deoarece ea suferă de scleroză multiplă.

„Mulțumită lui Dumnezeu, a voinței și a producătorilor înțelegători de la Netflix, am un job. Am dizabilități. Cad câteodată. Scap lucruri. Memoria îmi este în ceață. Iar partea stângă cere indicații de la un gps nefuncțional. Dar o facem”. Blair a scris și despre speranță și ajutorul pe care persoanele care au nevoie ar trebui să îl ceară.

https://www.instagram.com/p/BpKjP_7FnWQ/?utm_source=ig_embed

„Sper să le dau celorlalți speranță. Și chiar mie însămi. Nu poți primi ajutor dacă nu îl ceri. Vreau să mă joc cu fiul meu din nou. Vreau să călăresc. Am scleroză multiplă și sunt ok. Dar dacă mă vedeți, scăpând lucruri de-a lungul străzii, ajutați-mă să le ridic. Îmi ia o zi întreagă să le fac singură. Mulțumesc și sper să avem zile bune printre toate provocările”.

În 2016, starul din „The Sopranos”, Jamie-Lynn Sigler a dezvăluit că se confruntă cu aceeași boală. A fost diagnosticată în urmă cu aproape 20 de ani, dar a făcut anunțul public recent. „Bună. Numele meu este Jamie și am scleroză multiplă. A fost o parte din mine pe care, din multe motive, mi-a fost teamă să o împărtășesc în ultimii 15 ani de când am fost diagnosticată. Am găsit în sfârșit puterea de a spune acest lucru și de a fi ok cu ceea ce sunt și să am încredere că viața încă are lucruri să-mi ofere chiar dacă sufăr de această boală. Mi-a încetinit viața, iar unele situații pot fi foarte grele, dar încă sunt foarte multe lucruri pe care le POT face”, a scris actrița pe Instagram.

Potrivit Societății Naționale de Scleroză Multiplă, această boală este imprevizibilă, afectând sistemul nervos central care întrerupe transmiterea informației către creierul, și între creier și corp. Cauza sclerozei multiple este încă neștiută, femeile având o rată mult mai mare de diagnostic decât bărbații.

Citește și:
Lady Gaga a scris un eseu emoționant în sprijinul persoanelor care se confruntă cu probleme de sănătate mintală

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people