Selena Gomez le-a dat fanilor vestea pe care aceștia o așteptau de luni bune

Selena Gomez a postat pe Instagram mai multe imagini care lasă de înțeles faptul că noul ei album va fi lansat în curând.

Selena Gomez le-a dat fanilor vestea pe care aceștia o așteptau de luni bune

Selena Gomez le-a împărtășit fanilor o imagine cu ea, anunțând în acest fel faptul că va lansa o nouă piesă. Imaginea postată de ea pe Instagram este alb-negru, însă descrierea imaginii a fost cea care i-a pus pe gânduri pe fani: „Pahare de culoarea trandafirilor, toate distorsionate.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Rose colored glasses all distorted.

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez) pe

Fanii imediat s-au gândit la faptul că ea va lansa o nouă piesă și că descrierea imaginii este chiar un vers din noua piesă. Două ore mai târziu, ea a mai postat un video care lasă de înțeles că urmează să lanseze o piesă, poate chiar mai multe. „Am văzut semnele și le-am ignorat”, a scris ea pe Instagram, alături de hashtag-ul „Spotify.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

I saw the signs and I ignored it. @spotify

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez) pe

Cu toate acestea, Selena Gomez nu a specificat data la care va lansa noua piesă, însă, un lucru este clar, acest lucru se va întâmpla în curând. Ea a confirmat în luna iunie faptul că albumul ei este gata. „Chiar mi-am terminat noul meu album. Mai am câteva lucruri de pus la punct, dar mă simt ușurată. Mi-a luat patru ani să simt că albumul iese așa cum trebuie, dar s-a întâmplat așa pentru că au fost mai multe momente în viața mea personală care m-au făcut să mă întreb: „oare cum pot să surprind asta?” și „cum mă pot simți bine în legătură cu ceea ce spun?” Așa că am continuat și acum sunt ușurată,” a spus ea în cadrul emisiunii lui Jimmy Fallon.

Selena Gomez a mai spus că genul muzical al albumul ei va fi în mare parte pop. „Cred că întotdeauna va fi și o parte pop în muzica mea, dar în mod clar am explorat mai mult cu chitara electrică, mai multe piese sentimentale, chitară acustică, toate pot fi incluse acum în muzica mea. Este vorba despre a supraviețui în această lume.”

Citește și:
Selena Gomez și-a schimbat look-ul, imediat după nunta lui Justin Bieber

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people