Samantha Markle reîncepe conflictul cu Meghan Markle, acuzând-o că a mințit în discursul susținut în Fiji

Samantha Markle reîncepe conflictul cu sora ei, Meghan Markle, de data aceasta acuzând-o că discursul susținut la Universitatea din Fiji a fost o minciună.

Samantha Markle reîncepe conflictul cu Meghan Markle, acuzând-o că a mințit în discursul susținut în Fiji

Samantha Markle a scris pe Twitter un comentariu în legătură cu discursul susținut de Meghan Markle la Universitatea din Fiji săptămâna aceasta, acuzând-o că minte în legătură cu taxa de școlarizare pe care susține că a plătit-o în timpul facultății. „Tatăl nostru a plătit pentru educația ei! Acest discurs nu este adevărat. Nu răsplătiți niciodată o minciună, nu contează cât de bine este conturată. Este greșit și nu există nicio forță pe planetă care să-i ia acest lucru tatălui meu. Ar trebui să inspire femeile cu adevărul și cu recunoștință, nu cu minciuni”.

Samantha pare profund deranjată de o anumită parte a discursului, cel în care Meghan susține că a făcut eforturi pentru a-și plăti taxa de școlarizare. „(…) Sunt, de asemenea, conștientă de provocările de a-ți permite acest nivel de școlarizare, un impediment pentru mulți oameni din jurul lumii, inclusiv pentru mine. Prin burse, programe de ajutor financiar și muncă, unde câștigurile din job-ul meu din campus mergeau direct către taxa de școlarizare, mi-am putut permite să merg la universitate. Și, fără îndoială, a meritat fiecare efort depus', le-a spus Ducesa de Sussex studenților și profesorilor de la Universitatea din Fiji.

În urmă cu puțin timp, Samantha și-a exprimat în mod public părerea de rău cu privire la comentariile pe care le-a făcut la adresa lui Meghan și Prințului Harry. Iar după ce a aflat că sora ei este însărcinată, Samantha a declarat că va lăsa toată drama în urma lor de dragul viitorului copil.
„Este esențial ca toată lumea să-și lase la o parte ego-urile. Meghan are niște conflicte cu tatăl meu, dar, în inima mea, o iubesc și vreau să fie bine atât ea, cât și copilul”, spunea Samantha în urmă cu o săptămână.

Meghan Markle și Prințul Harry își vor încheia vizitele oficiale săptămâna viitoare, ultima destinație fiind Noua Zeelandă.

Citește și:
Meghan Markle și-a întrerupt vizita din Fiji din motive de securitate, la scurt timp după ce a ținut un discurs emoționant

Foto: Instagram, Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people