Salma Hayek are cel mai bun răspuns pentru cei care cred că și-a făcut operații estetice

Salma Hayek are o frumusețe naturală și vrea ca toată lumea să știe acest lucru.

Salma Hayek are cel mai bun răspuns pentru cei care cred că și-a făcut operații estetice

Aflată în vacanță, Salma Hayek a postat pe contul ei de Instagram o imagine în care apare nemachiată, pe plajă, folosind doar hastagurile „#wind #aire”. Această fotografie s-a dovedit o bună ocazie pentru ca unii oameni care o urmăresc să considere că este momentul să își exprime părerile cu privire la look-ul actriței.

View this post on Instagram

#wind #aire

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

„Prea mult Botox”, a scris cineva, în timp ce altă persoană a completat, spunând „Nu este nevoie de Botox, Salma!” Actrița a văzut comentariile postate la fotografie și a ținut să le răspundă celor care i-au criticat aspectul fizic.

„Nu am Botox”, a spus actrița în vârstă de 53 de ani. „Însă îți mulțumesc pentru sfat deoarece chiar mă gândeam că poate a venit momentul să fac asta”. Răspunsul actriței a fost apreciat pentru onestitate, însă fanii au ținut să o asigure că nu este nevoie să apeleze la Botox.

Salma Hayek a recunoscut în trecut că a mai apelat la alte proceduri cosmetice, însă, în mare parte, pentru ca rolul pe care îl interpreta să fie complet. De exemplu, în filmul Like a Boss, ea interpretează rolul unei femei care deține o companie de cosmetice, lucru care a determinat-o să își dorească o modificare a look-ului.

Ea și-a dorit o mărire a buzelor, inițial optase pentru Botox, dar apoi s-ar fi mulțumit cu fillere. „Prietenul meu dermatolog m-a avertizat. Nu știu dacă vei fi fericită pentru că acest lucru o să doară foarte tare”, a declarat ea. „Eu am zis să încercăm, însă de la primul ac am zis imediat că renunț și nu mai vreau acest lucru”.

Citește și:
Salma Hayek pozează nemachiată și ne spune care este secretul unor fotografii reușite

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people