Salma Hayek a împlinit 56 de ani! Cum și-a sărbătorit actrița ziua de naștere

În caz că mai exista vreo urmă de îndoială, Salma Hayek ne dovedește încă o dată că vârsta este doar un număr!

Salma Hayek a împlinit 56 de ani! Cum și-a sărbătorit actrița ziua de naștere

Salma Hayek arată și se simte mai bine ca niciodată! Pe 2 septembrie, celebra actrița a împlinit 56 de ani și, așa cum ne-a obișnuit, a ales să își petreacă ziua de naștere într-un mod fabulos. Hayek a postat pe contul său de Instagram un clip video în care dansa pe melodia Happy Birthday a lui Stevie Wonder. Cum se afla pe o barcă, actrița a optat pentru un costum de baie în două piese, într-o nuanță de roșu, ce îi punea în evidență formele.

„La mulți ani mie cu ocazia împlinirii a 56 de ani”, a scris Salma Hayek în descrierea clipului video, adăugând și că este extrem de recunoscătoare pentru viața pe care o are.

Anul trecut, înainte să împlinească 55 de ani, Salma Hayek a vorbit deschis despre vârstă, menopauză și despre cum femeile nu au termene de expirare. „Poți să fii tare la orice vârstă. Poți să te ții pe picioarele tale la orice vârstă. Poți să visezi la orice vârstă. Poți să fii romantic la orice vârstă”, le-a spus ea gazdelor emisiunii Red Table Talk, Jada Pinkett Smith, Willow Smith și Adrienne Banfield-Norris.

„Avem dreptul să fim iubite pentru cine suntem, în locul în care suntem”, a continuat Hayek. „Nu suntem aici doar să facem copii, doar să le dăm urmași bărbaților. Nu suntem aici doar ca să îi servim pe toți iar când copiii pleacă… e aproape ca și cum atunci când ovulele expiră, îți expiră și ție timpul ca femeie. E o neînțelegere care tot continuă de secole întregi”, a mai spus actrița.

Mai mult, Salma Hayek a negat zvonurile potrivit cărora și-ar fi mărit sânii, explicând cum sânii săi au crescut din cauza menopauzei. „Mulți spun că mi-am pus implanturi la sâni. Nu-i învinovățesc, sânii mei chiar erau mai mici, dar pur și simplu au continuat să crească, cu multe, multe mărimi în plus, iar spatele meu chiar a avut și are de suferit.”

Citește și:
Jennifer Lopez, sedință foto alături de modelul britanic David Gandy, după ce a recunoscut că a avut o pasiune pentru el

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people