Ruby Rose și Demi Lovato, noul cuplu de la Hollywood?

Prietenia apropiată dintre Demi Lovato și Ruby Rose i-a făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva acestea formează un cuplu.

Ruby Rose și Demi Lovato, noul cuplu de la Hollywood?

Demi Lovato a declarat în 2015 că nu are o relație amoroasă cu Ruby Rose, însă aceasta a mărturisit pe contul de Twitter că ea ți Demi au format un cuplu și au întreținut relații intime. Mai mult decât atât, Ruby a declarat că fostul star Disney ar trebui să-i mulţumească pentru că este singura persoană care a avut relații intime cu ea şi nu a vândut pozele nud.

Potrivit Clever, Ruby a postat o fotografie pe contul său de Instagram, în care se relaxa pe un yacht, celebrând Ziua Independenței. În fotografia sa, aceasta a menţionat-o pe Demi.

La începutul acestei luni cele două prietene şi-au arătat sprijinul reciproc pe contul de Twitter. Demi a postat pe 6 Iulie: Mult noroc cu noul tău blog', postare care a determinat-o pe Ruby să răspundă cu o imagine din filmul Mean Girls.

În timp ce este neclar dacă Ruby şi Demi sunt mai mult decât prietene, nu este prima data când flirturile lor au stârnit zvonuri.

În luna martie, Demi a spus pentru InStyle ca este singură şi deschisă să se întâlnească atât cu bărbaţi, cât şi cu femei. Sunt foarte deschisă şi cred că dragostea este dragoste. Tu o poţi găsi în orice gen. Îmi place libertatea de a avea posibilitatea să flirtez cu oricine vreau.'

Daily Mail Australia i-a contactat pe reprezentanții celor două pentru declarații, însă aceștia nu au vrut să facă comentarii.

Citește și:
Demi Lovato se demachiază într-un video, iar rezultatul vorbește de la sine

Text: Andreea Burghelea
Foto: Instagram (@rubyrose, @ddlovato)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people