Prințul Harry ar fi rezolvat disputa cu fratele său, William, dar nu și cu tatăl său

După ce a părăsit familia regală, Prințul Harry pare că a reușit să îmbunătățească relația cu fratele său. Cu Prințul Charles, însă, e altă poveste.

Prințul Harry ar fi rezolvat disputa cu fratele său, William, dar nu și cu tatăl său

Vestea că Ducele și Ducesa de Sussex vor renunța la statutul de membri „seniori' ai familiei regale britanice a surprins pe toată lumea, dar mai ales pe apropiații acestora. Conflictele dintre Prințul Harry și fratele său, Prințul William, durau de mai bine de doi ani, dar în lumina noilor evenimente, cei doi au realizat că acum e momentul pentru a îngropa „securea războiului'. Cei doi au avut ocazia să facă asta săptămâna trecută, când Harry s-a întâlnit cu William, Prințul Charles și Regina Elisabeta a II-a pentru a discuta despre viitorul său.

Aparent, Meghan Markle și Kate Middleton au luat și ele parte la discuția „secretă' a soților lor, dar dacă relația cu prințul William e pe drumul cel bun, nu putem spune același lucru și despre cea cu Prințul Charles. Un apropiat al Casei Regale a declarat pentru The Sun că „ar fi potrivit să spunem că ultima săptămână i-a adus mai aproape pe Harry și William, dar relația lui Harry cu Charles și Camilla este mult mai complicată și complexă. E vorba despre o lipsă de încredere care va avea nevoie de ceva timp pentru a fi vindecată'.

Prinții Harry și William au fost foarte apropiați în copilărie, dar treptat, drumurile lor s-au separat. La asta a contribuit, firește, și faptul că William este următorul la tron după Prințul Charles, în timp ce Harry a fost „retrogradat', după ce fratele său și Kate Middleton au început să aibă copii. Dar problema pare să fie una mult mai gravă. Aparent, după ce Harry i-a făcut cunoștință lui William cu Meghan Markle, acesta nu a fost foarte încântat de ideea căsătoriei fratelui mai mic și i-a zis că poate ar fi cazul să nu grăbească lucrurile.

Teama Prințului William era că actrița, deși obișnuită cu lumina reflectoarelor, nu era pregătită pentru atenția deosebită din partea mass-media și presiunea pe care o presupune intrarea în familia regală (ceea ce s-a dovedit și adevărat, de altfel), dar felul lipsit de tact în care a comunicat-o a fost probabil principalul motiv al rupturii dintre cei doi frați. Harry ar fi început atunci să fie nemulțumit de statutul său regal și să își dorească mai multă independență.

Citește și:
Prințul Harry vorbește pentru prima dată despre retragerea din familia regală într-un discurs emoționant

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people