Rihanna își arată mândră vergeturile, exact înaintea lansării noii ei colecții de lenjerie pentru toate formele și măsurile

Rihanna ne demonstrează încă o dată că este un model demn de urmat!

Rihanna își arată mândră vergeturile, exact înaintea lansării noii ei colecții de lenjerie pentru toate formele și măsurile

Când am aflat că Rihanna va lansa o colecție de lenjerie nu am putut decât să ne gândim la faptul că va avea același succes fabulos ca atunci când a lansat o colecție de produse de beauty, Fenty Beauty.

Acum, când am văzut deja câteva sneak peeks din noua ei colecție pe Instagram, știm cu siguranță acest lucru. Se pare că Rihanna se pricepe la absolut orice – dar cel mai important lucru însă este faptul că Rihanna este un model demn de urmat pentru tinerele fete.

Colecția de lenjerie este bazată, ca și cea de beauty, pe conceptul de diversitate și incluziune: o gamă foarte largă de măsuri și croieli potrivite pentru orice formă!

savages come in all shapes and sizes!! ya ready? @savagexfenty MAY.11.2018

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on


Și pentru că Rihanna este ea însăși un model demn de urmat, ce modalitate mai bună pentru a convinge oamenii că orice formă și orice imperfecțiune este frumoasă decât prin a-ți arăta tu însăți, fără teamă sau rușine, imaginea ta reală pe rețelele de socializare? Riri a făcut exact acest lucru, postând o imagine cu ea în costum de baie, în care nu poartă machiaj și i se pot observa vergeturile.

when u cant wait for summer.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Mulți dintre cei 62 de milioane de followers de pe Instagram au reacționat pozitiv, mulțumindu-i cântăreței pentru onestitate și pentru că oferă un mesaj pozitiv despre corpul ei.

Noua colecție de lenjerie semnată Savage x Fenty va fi disponibilă de pe 11 mai 2018.

Citeste si:
Rihanna lansează o colecție de lenjerie intimă și avem deja primele imagini

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people