René-Charles, fiul lui Celine Dion, s-a apucat de muzică. Și are o voce superbă!

Se pare că talentul muzical se moștenește în familia celebrei Celine Dion!

René-Charles, fiul lui Celine Dion, s-a apucat de muzică. Și are o voce superbă!

René-Charles Angélil, fiul cel mare al lui Celine Dion, îi calcă pe urme celebrei sale mame și își încearcă norocul în lumea muzicală.

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Adolescentul de 17 ani a publicat recent un video pe contul său de Instagram – video pe care îl poți asculta și vedea mai jos. Imaginile nu prezintă decât un calculator pe care este deschis un program de mixaj audio, iar lângă acesta un microfon, ceea ce ne determină să presupunem că video-ul a fost realizat într-un studio de înregistrare.

Partea cea mai interesantă este însă cea audio. Căci ceea ce vei asculta este chiar vocea lui René-Charles Angélil, care interpretează o versiune a piesei „Sidewalks”, a lui The Weeknd.

Clipul nu este însoțit de o descriere, singurul lucru fiind tag-ul dat contului de Instagram al cântărețului The Weeknd.

@theweeknd

A post shared by René-Charles Angélil (@pavdarawse) on

Reacțiile celor care îl urmăresc pe Instagram nu s-au lăsat mult așteptate, fanii tânărului lăsând numeroase comentarii prin care îi laudă talentul și îl încurajează să urmeze o carieră în muzică. „Cânți foarte bine!” „Ai o voce superbă!” „Ar trebui să faci un diet cu mama ta!”.

Pasiunea pentru muzică a lui René-Charles Angélil este o mare surpriză pentru cei care îl urmăresc pe Instagram deoarece până acum adolescentul nu a postat decât imagini de pe terenul de hochei, sport pe care îl practică și de care este pasionat.

„Locked in”

A post shared by René-Charles Angélil (@pavdarawse) on

Rămâne de văzut dacă muzica va fi doar o pasiune trecătoare sau vom avea ocazia să îl ascultăm în curând într-un duet cu celebra lui mamă.

Citește și:
Pepe Munoz vorbește despre relația lui specială cu Celine Dion

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people