Regulile nescrise ale mult așteptatului eveniment Met Gala 2019

Met Gala este unul dintre cele mai glam evenimente ale anului, însă puțini sunt cei care știu ce presupune, de fapt, un asemenea concept.

Regulile nescrise ale mult așteptatului eveniment Met Gala 2019

Chiar și celebritățile de la Hollywood trebuie să respecte niște reguli, mai ales atunci când sunt invitate la un eveniment atât de exclusivist pe cât este Met Gala, însă unele dintre ele încă trăiesc după principiul regulile sunt făcute pentru a fi încălcate. Iată care sunt regulile pe care invitații la Met Gala trebuie să le respecte, chiar dacă o fac sau nu:

Fără selfie-uri


Fotografierea sau filmarea cu telefoane proprii în interiorul evenimentului este strict interzisă. Bineînțeles, în fiecare an o vedetă încalcă această regulă și postează un selfie din baie pe Instagram Story, așa cum a procedat Kylie Jenner în 2017.

Telefoanele mobile sunt interzise

Scrierea mesajelor este, de asemenea, interzisă, precum și folosirea în scopuri personale a telefonului. Organizatoarea Sylvana Durrett a admis în 2016 că personalul chiar verifică utilizarea telefonului în timpul evenimentului. „Nu ne uităm peste umărul oamenilor, însă dacă observăm un lucru foarte evident, le reamintim regulile. Anna este tradiționalistă. Preferă o cină unde oamenii chiar vorbesc unii cu alții”, a explicat Sylvanna.

Există o limită de vârstă

Tânăra Maddie Ziegler a surprins mai multă lume după ce nu a fost invitată anul trecut la Met Gala, din cauza neîndeplinirii vârstei minime de participare. Evenimentul a acceptat invitați mai tineri în trecut, precum Jaden și Willow Smith. Însă organizatorii le-au spus celor de la Hollywood Reporter că excepția nu se va mai repeta, deoarece nu este un eveniment tocmai potrivit pentru persoane sub 18 ani.

Fumatul este interzis

New York City amendează fumatul în spații închise, iar Met Gala nu face excepție. Cu toate acestea, celebritățile (Marc Jacobs, Bella Hadid, Dakota Johnson) nu au ezitat să fumeze în baie, în 2017, stârnind controverse printre membrii board-ului muzeului. „În principal, este nerespectuos față de colecția de artă, ce trebuie să fie ținută la distanță de fumul de țigară. Sincer, mi-ar plăcea ca aceste persoane să primească amendă”, le-a spus un donator celor de la Page Six.

Persoanele invitate trebuie să vorbească și cu alți oameni, chiar dacă nu sunt singure

Aparent, Anna Wintour nu este încântată să vadă cupluri de vedete venind împreună la Gală, iar dacă se întâmplă totuși același lucru, îi încurajează să stea măcar departe unul de celălalt, pentru a putea discuta și cu alte persoane prezente acolo, scopul evenimentului fiind acela de a cunoaște noi persoane, de a afla cu ce se ocupă, de a socializa.

Nu poți refuza invitația

Poți refuza invitația, dacă vrei să nu mai fi invitat niciodată. Se pare că Anna Wintour nu acceptă prea bine un refuz. „Știu persoane care au refuzat să meargă pentru că nu erau în oraș sau nu le plăcea tema. Nu au mai fost invitați data următoare”, a declarat o persoană prezentă la eveniment.

Asistenții personali nu sunt invitați

Met Gala este atât de exclusivist încât celebritățile nu au voie să vină însoțite de persoanele care se ocupă de imaginea lor.

Citește și:
Charlize Theron vorbește despre conflictul cu Angelina Jolie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people