Regina Rania a Iordaniei a postat o imagine impresionantă alături de familia sa pentru a marca împlinirea vârstei de 50 de ani

Regina Rania a Iordaniei și-a impresionat fanii cu o poză în care apare alături de familia sa, cu ocazia împlinirii a 50 de ani.

Regina Rania a Iordaniei a postat o imagine impresionantă alături de familia sa pentru a marca împlinirea vârstei de 50 de ani

Regina Rania a Iordaniei, recunoscută pentru frumusețea sa și stilul său care au transformat-o într-un fashion icon, a împlinit 50 de ani. Cu această ocazie, a postat pe Instagram o fotografie alături de familia sa: Regele Abdullah al II-lea și cei patru copii ai lor. Recent, aceasta declara că tot ce-și dorește cu ocazia împlinirii acestei vârste rotunde este ca persoanele iubite să fie sănătoase, în siguranță și aproape, în contextul în care a fost un an greu pentru toată lumea.

„Nimic nu se compară cu o zi petrecută alături de persoanele pe care le iubești cel mai tare. Vă mulțumesc pentru urările minunate – mi-ați făcut ziua”, a fost mesajul transmis de Regina Rania a Iordaniei. În fotografie, aceasta arată superb, ca de obicei, îmbrăcată într-o rochie albă, iar fanii nu au putut să nu vină cu comentarii apreciative.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania) on

Într-un interviu acordat revistei Hello, Regina Rania a Iordaniei a declarat că „a fost un an foarte dificil, dar sunt recunoscătoare că țara mea face tot ce poate pentru a limita răspândirea Covid-19 în interiorul granițelor noastre și să pună sănătatea populației pe primul loc”.

Iordanul a reintrodus câteva restricții săptămâna trecută, după ce numărul de noi cazuri de persoane infectate cu coronavirus a crescut.

Stilul reginei este admirat de foarte multă lume, dar sunt și destule voci care o critică pentru hainele extrem de scumpe pe care le poartă. Anul trecut, aceasta a ținut chiar să vorbească despre acest subiect, într-o declarație rară. „Atenția asupra hainelor și cheltuielilor soțiilor de lideri din multe țări și acuzarea acestora de irosirea banilor, fie în mod corect sau greșit, nu este un subiect nou, acesta a fost exploatat ca un instrument politic istoric de mult timp. Astăzi, observăm aceeași practică adoptată de unele persoane din Iordania pentru a o descrie pe Majestatea Sa Regina departe de realitate, departe de adevăr”, declara atunci Regina Rania a Iordaniei, care a susținut că majoritatea hainelor sunt fie împrumutate, fie primite cadou.

Citește și:
Detalii inedite despre trecutul amoros al Melaniei Trump ies acum la iveală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people