Kate Moss și alte vedete își vând hainele pentru a contribui la eforturile de ajutorare în situația generată de coronavirus

Site-ul Vestiaire Collective găzduiește o acțiune de caritate prin vânzarea a diverse piese de vestimentație donate de celebrități. Toate veniturile vor fi donate către organizații de ajutorare implicate în lupta împotriva Covid-19.

Se pare că nu suntem singurele care ne-am făcut ordine în garderobele noastre în această perioadă de distanțare socială. Multe vedete din modă, și nu numai, au făcut și ele exact același lucru. Iar acum, Vestiaire Collective ne oferă șansa de a achiziționa o piesă din garderobele acestora. Totul pentru o cauză nobilă, bineînțeles.

Într-o recentă declarație, site-ul a anunțat că lansează o acțiune de vânzare de piese din garderobele unor celebrități precum Kate Moss, Carine Roitfeld, Thandie Newton, Rachel Weisz, Caroline Issa, Margherita Missoni, Anna Dello Russo și multe altele. Piesele vor fi scoase la licitație, iar veniturile vor fi donate în totalitate câtorva organizații non-profit care ajută la combaterea pandemiei Covid-19. Printre acestea se numără inclusiv Organizația Mondială a Sănătății, campania de strângere de fonduri pentru regiunea Lombardia din Italia, Fundația Spitalelor France-Paris și Spitalul La Paz din Madrid.

Selecția de haine cuprinde mărci precum Prada, Gucci, Bottega Veneta, Saint Laurent, Balenciaga, Chloé și multe altele. De la genți din piele la trenciuri atemporale, opțiunile sunt nelimitate. Deși, probabil că cea mai râvnită piesă dintre toate, jacheta din blană ecologică de leopard a lui Kate Moss, a fost deja rezervată, mai există încă o multitudine de opțiuni superbe pe care le poți achiziționa pentru o cauză nobilă.

„Facem tot ce putem pentru a combate efectele virusului împreună cu comunitatea noastră, pentru a ajuta cu această strângere de fonduri în lupta cu acesta”, au declarat reprezentanții site-ului într-un comunicat.

„În 30 de ani de carieră nu am mai asistat niciodată la așa ceva”, spune Anna Dello Russo care dorește să ajute la strângerea de fonduri pentru regiunea Lombardia din Italia. „Pandemia ne-a transformat într-o audiență militantă. Simt că trebuie să fac orice îmi stă în putință pentru a da o mână de ajutor celor implicați în lupta împotriva coronavirus.”

Citește și:
Chanel va produce măști și combinezoane de protecție

Text: Daria Georgescu
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video