Regina Elisabeta a II-a a transmis un mesaj de susținere pentru persoanele afectate de incendiile de vegetație din California

Într-o declarație emisă vinerea trecută, Regina Elisabeta a II-a și-a exprimat compasiunea pentru persoanele afectate de incendiile de vegetație din California, care se întâmplă să fie locul nașterii celei mai noi membre a familiei regale, Meghan Markle.

Regina Elisabeta a II-a a transmis un mesaj de susținere pentru persoanele afectate de incendiile de vegetație din California

Prințul Philip și cu mine oferim întreaga noastră simpatie persoanelor din California, care continuă să sufere de pe urma incediilor care au acaparat tot statul. Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu familiile și prietenii victimelor, și cu toți cei care și-au pierdut casele și locurile în care au crescut. Admir curajul și dedicația serviciilor de urgență și voluntarilor din Statele Unite care și-au oferit sprijinul„, a scris Regina în declarație.

Declarația Reginei vine în urma incendiilor care au cuprins 170 de hectare de pământ din California de Nord, Camp Fire fiind cel mai devastator incendiu dintre cele trei, izbucnite în data de opt noiembrie. Pompierii au reușit să stingă 50% din flăcări, însă peste 9.844 de case, 336 de centre comerciale și alte 2.076 de clădiri au fost înghițite de flăcări, potrivit CalFire.

Până la această oră, 71 de persoane au murit în incendiul Camp Fire din California de Nord, ceea ce este mai mult decât dublu față de cel de-al doilea cel mai periculos incendiu de vegetație din istoria statului – incendiul Griffith Park din Los Angeles, în 1933, potrivit Mercury News, iar alte 1.011 persoane au fost date dispărute.

Camp Fire este unul dintre cele trei incendii care au izbucnit în California în data de opt noiembrie. Mai multe celebrități și-au pierdut casele, printre care se numără și Miley Cyrus, Neil Young, Robin Thicke, Gerard Butler, Kim Basinger și Camille Grammer.

Citește și:
Gerard Butler, Miley Cyrus și Robin Thicke se numără printre vedetele care și-au pierdut casa în incendiile de vegetație din California

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people