Gerard Butler, Miley Cyrus și Robin Thicke se numără printre vedetele care și-au pierdut casa în incendiile de vegetație din California

În timp ce anumite celebrități au fost mai norocoase decât altele, precum Kourtney Kardashian și Alyssa Milano, alții au fost martorii unor dezastre cumplite. Incendiile de vegetație din California au distrus casele mai multor vedete.

Gerard Butler, Miley Cyrus și Robin Thicke se numără printre vedetele care și-au pierdut casa în incendiile de vegetație din California

Trei incendii de vegetație izbucnite în California au obligat sute de mii de oameni să-și lase casele și să evacueze zona. Pompierii din Nordul statului s-au luptat cu flăcările care au ars 441.107 de m², reușind să stingă doar 25%, potrivit Cal Fire.

https://www.instagram.com/p/Bp-nXXUg-ww/?utm_source=ig_embed

April Love Geary, iubita lui Robin Thicke, a postat pe Instagram un Story în care spune că le-a fost arsă casa din Malibu. „Casa noastră a dispărut”, a scris aceasta alături de fotografie. Robin a postat la rândul lui un mesaj mulțumind tuturor pompierilor curajoși și voluntarilor pentru ajutorul acordat.

View this post on Instagram

Our home is just to the left! Praying

A post shared by Robin Thicke (@robinthicke) on

„În timp ce conduceam spre un loc sigur, ei și-au riscat viețile încercând să ne salveze casa. Suntem în siguranță și înconjurați de prieteni și familie. Vă mulțumim pentru toată dragostea și sprijinul pe care l-am primit și trimitem toată dragostea și rugăciunile tuturor celor afectați de incendiu”.

Camille Grammer, star-ul din Real Housewives of Beverly Hills, a reacționat în același mod, postând o fotografie pe Instagram. „Din păcate, casa mea nu a putut fi salvată. Pompierii curajoși mi-au putut salva mașinile și obiectele personale recuperate din casă. Îi mulțumesc pompierului șef și echipei lui pentru toată munca depusă. Tristă că ne-am pierdut casa, dar recunoscătoare că familia mea este în siguranță”.

https://www.instagram.com/p/BqCOiPtFftt/?utm_source=ig_embed

Gerard Butler a postat, de asemenea, o fotografie stând alături de rămășitele casei sale. „M-am întors la casa mea din Malibu după ce am fost evacuați. Un moment dureros pentru California. Sunt mai inspirat ca oricând de curajul, spiritul și sacrificiul pompierilor”.

Tracy Bregman, actrița din Young and the Restless și-a privit casa arzând, iar Eileen Davidson, din Housewives of Beverly Hills a pierdut grădina dimprejurul casei familiei sale.

https://www.instagram.com/p/BqAvxC-F7kS/?utm_source=ig_embed

Multe alte celebrități, printre care familia Kardashian, Lady Gaga și Will Smith au fost, de asemenea, nevoite să-și evacueze proprietățile. Soarta multor case este încă neclară.

Tifanny Trump, fiica lui Donald Trump, și-a exprimat admirația pentru pompieri și sprijinul moral față de persoanele afectate de incendiu. „Inima mea este alături de prietenii mei și toți cei care au fost afectați și și-au pierdut casele în incendiu. Mulțumesc tuturor pompierilor și voluntarilor care și-au riscat viețile pentru a stinge focul”.

Miley Cyrus a anunțat și ea că flăcările i-au cuprins întreaga casă din Malibu, scriind „Fac parte din categoria celor norocoși. Animalele și dragostea vieții mele au reușit să scape nevătămați, iar asta este tot ce contează acum. Deși casa noastră nu mai este acum, amintirile pe care le împart cu familia și prietenii vor rămâne puternice. Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce mi-a rămas”.

Vântul puternic, umiditatea scăzută și vegetația uscată au fost factorii care au întețit focul, potrivit CNN.

Citește și:
Incendiile din Grecia: cum este să te trezești în mijlocul unei acțiuni de salvare

Foto: Twitter, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people