Regina Elisabeta a II-a, foarte „supărată” și „enervată” după ce a văzut o scenă din „The Crown”

Regina Elisabeta a II-a nu s-a arătat prea încântată de o scenă din sezonul al doilea al serialului „The Crown”, care urmărește povestea familiei regale britanice.

Regina Elisabeta a II-a, foarte „supărată” și „enervată” după ce a văzut o scenă din „The Crown”

Cel de-al doilea sezon din „The Crown”, apărut în decembrie anul trecut, include o scenă în care Prințul Philip îi impune lui Charles să meargă la școala Gordonstoun, după ce acesta ar fi fost victima unor agresiuni din partea colegilor.

„Regina știe că foarte mulți dintre cei care se uită la „The Crown” cred că acțiunea întruchipează viața familiei regale și nu poate schimba acest lucru”, le-a spus un reprezentant al Casei Regale celor de la The Express. „Dar pot să vă spun că a fost supărată pentru modul în care Prințul Philip este descris drept un tată insensibil în relația cu fiul său. A fost enervată de o scenă în special, în care Philip nu are simpatie pentru Charles, aducându-l acasă din Scoția. Acel lucru nu s-a întâmplat în realitate”.

Potrivit istoricului Robert Lacey, Prințul Philip a vrut ca Charles să urmeze această școală pentru că este locul în care și el a studiat. „Philip a fost descris ca insensibil atunci când l-a trimis la școală, dar a avut cele mai bune intenții. A fost o etapă fantastică, de dezvoltare, în viața lui. Credea că va fi la fel și pentru Charles, dar școala s-a schimbat”.

Lăsând la o parte întâmplările din serial, a fost adesea speculat faptul că timpul petrecut de Charles la școala Gordonstoun a fost neplăcut, fiind chiar un „iad absolut”, potrivit spuselor lui.

Hugo Vickers, renumitul biograf regal și jurnalist, spune că show-ul nu relatează întocmai adevărul, iar episoadele sunt construite în jurul unor invenții. Regina Elisabeta a II-a și familia regală (mai puțin Philip) au confirmat că urmăresc „The Crown”, regina adăugând că a fost încântată de primul sezon al serialului.

Cel de-al treilea sezon „The Crown” va avea premiera toamna aceasta pe Netflix.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a ar vrea ca Meghan Markle să-i moștenească o mare parte din avere

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people