Regina Elisabeta a II-a ar vrea ca Meghan Markle să-i moștenească o mare parte din avere

Regina Elisabeta a II-a deja s-a gândit destul de serios la averea pe care o are și la cine o să primească o parte din ea, atunci când ea nu va mai fi. Se pare că, Regina Elisabeta a II-a are o avere estimată la 485 milioane de dolari.

Regina Elisabeta a II-a ar vrea ca Meghan Markle să-i moștenească o mare parte din avere

„Regina are o dorință personală și un testament', a dezvăluit o sursă apropiată familiei regale. Se pare că cel mai mare fiu al ei, Prințul Charles, viitorul rege, va moșteni o mare parte din averea ei, însă el nu va fi singurul. Și alți membri ai familiei regale, precum copiii și nepoții, vor moșteni o parte.

Recent, a fost scos la iveală de un apropiat al familiei regale faptul că și Meghan Markle se află pe lista celor care vor primi o parte din moștenire. Regina plănuiește să lase bani noii ei protejate. „Însă, Prințul Charles nu este prea fericit cu această decizie'. El crede că Regina ar trebui să o cunoască mult mai bine pe Meghan înainte de a face o decizie așa de pripită. Se pare că Prințul Charles își acuză mama de faptul că se gândește cu inima, și nu cu mintea. De asemenea, el se îngrijorează și pentru faptul că soția lui, Camilla, nu a fost inclusă în această listă.

Imaginează-ți cum Meghan primește bani sau bijuterii, iar Camilla nu primește nimic,' a adăugat sursa. Apoi, mai este și soția Prințului William, Kate Middleton. „Ea este geloasă, în secret, pe faptul că Meghan are parte de un tratament preferențial din partea Reginei'.

De când Meghan face parte din familia regală, Regina întotdeauna își face timp să o viziteze, cât de des poate. Kate se simte lăsată în umbră', a declarat sursa. Fratele lui Charles, Prințul Andrew este chiar furios pe acest lucru, decoarece simte că William și Harry sunt favorizați. Crede că fiicele lui, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie, sunt tratate nedrept.'

Chiar dacă cei din familia regală nu sunt total de acord cu decizia Reginei, ei nu pot schimba acest lucru. Regina crede că Meghan este un exemplu de urmat și un lider și că nu poate face nimic greșit. „Regina Elisabeta a II-a o susține în totalitate pe Meghan și este hotărâtă să o facă să fie văzută bine, în orice situație'.

Citește și:
Prințul Harry i-a cerut acordul lui Kate Middleton pentru a se căsători cu Meghan Markle

Text: Iulia Braslasu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people