Prințul Harry i-a cerut acordul lui Kate Middleton pentru a se căsători cu Meghan Markle

Deși cele două par din ce în ce în ce mai apropiate, Meghan Markle a trebuit să treacă un prim test atunci când a întâlnit-o pe Kate Middleton.

Prințul Harry i-a cerut acordul lui Kate Middleton pentru a se căsători cu Meghan Markle

Se pare că, înainte să o ceară în căsătorie pe Meghan Markle, Prințul Harry i-a cerut sfatul lui Kate Middleton. Cei doi sunt foarte apropiați, iar Ducesa de Cambridge îi este ca un mentor prințului.

Tocmai de aceea, atunci când Prințul Harry și-a dat seama că relația cu Meghan începe să devină din ce în ce mai serioasă, în noiembrie 2016, Meghan s-a întâlnit cu Kate și, după spusele reporterului regal Katie Nicholl, prima întâlnire a fost un succes.

„Harry și Kate sunt foarte apropiați, ea îi este ca un mentor și a vrut să fie sigur că are aprobarea lui Kate', i-a mărturisit o sursă lui Nicholl. „Kate este foarte diferită de Meghan, dar a ajutat-o pe cât de mult posibil pe Meghan să se acomodeze'.

Se pare că prietenia dintre cele două devine din ce în ce mai apropiată pe zi ce trece, iar Kate a făcut eforturi să fie prietenoasă cu Markle, lucru pe care fosta actriță îl apreciază. În aceeași idee, Kate nu se simte amenințață de popularitatea pe care nou-venita o primește din partea presei, ba chiar se bucură de momentele de respiro, pentru a se concentra mai mult pe familie și pe viața personală.

Mai mult decât atât, Kate nu doar că l-a sfătuit pe Harry în legătură cu alegerea făcută, dar, în vremea burlăciei sale, aceasta chiar îi aranja întâlniri prințului. „Harry nu voia să renunțe și chiar mergea la întâlniri aranjate de Kate sau de verișoara sa, Prințesa Eugenie, care reușise, în trecut, să-i găsească mai multe pretendente.'

Citește și:
Ce spun experții în limbajul trupului despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton

Text: Cristina Stana
Foto: Hepta

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people