Regina Elisabeta a II-a a dat un indiciu care arată că Meghan Markle și Prințul Harry și-ar putea pierde titlul regal

Presa britanică consideră că ultima declarație dată de Regina Elisabeta a II-a arată că Prințul Harry și Meghan Markle și-ar putea pierde titlurile regale.

Regina Elisabeta a II-a a dat un indiciu care arată că Meghan Markle și Prințul Harry și-ar putea pierde titlul regal

Luni, 13 ianuarie, Regina Elisabeta a II-a a oferit prima declarație oficială despre viitorul Prințului Harry și al lui Meghan Markle.

Presa britanică consideră că prin această declarație, Majestatea Sa a oferit un indiciu prin care se arată că cei doi și-ar putea pierde titlurile regale.

Regina Elisabeta a II-a a vorbit în declarația sa despre Harry și Meghan, fără a folosi titlurile de Duce și Ducesă de Sussex, exprimarea sa fiind cea care a dat naștere unor noi întrebări.

„Astăzi familia mea a avut o discuție constructivă despre viitorul nepotului meu și a familiei sale. Eu și familia mea sprijinim dorința lui Harry și a lui Meghan de a avea o nouă viața ca o familie tânără. Deși am fi preferat să lucreze în continuare pentru familia regală, respectăm și înțelegem dorința lor de a avea o viața mai independentă. Harry și Meghan au transmis foarte clar că nu vor să se bazeze pe banii publici în noua lor viața. Astfel, s-a stabilit că va exista o perioadă de tranziție în care ‘the Sussexes’ vor petrece timp în Regatul Unit și în Canada. Aceste probleme vor fi rezolvate de familia mea, mai este muncă de făcut, dar am cerut ca în următoarele zile să se găsească o soluție.”

Potrivit The Daily Mail, acest mod prin care Regina Elisabeta a II-a a ales să vorbească despre Harry și Meghan „sugerează că ei și-ar putea pierde titlurile regale”.

Deși toată lumea s-a gândit inițial la această ipoteză, istoricul Robert Lacey a explicat pentru People că acest lucru este puțin probabil. „Regina se referă la ei drept ‘the Sussexes’. Nu le va fi luat titlul regal așa cum s-a întâmplat în cazul Ducelui de Windsor”, istoricul vorbind despre unchiul Majestății Sale, Edward al VIII-lea, care a renunțat la tron în 1936 pentru a fi alături de Wallis Simpson.

Citește și:
Statuile din ceară ale Ducelui și Ducesei de Sussex expuse la Madame Tussauds au fost mutate de lângă familia regală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people